Maak de wereld ook een stukje groener!

Langzamerhand verandert het klimaat. Gedurende de zomer was het ontzettend warm in Nederland. Eigenlijk zijn dat niet-Nederlandse temperaturen, maar het is natuurlijk wel erg lekker. U kunt heerlijk zwemmen, lekker zonnen en simpelweg genieten op een terrasje. Echter heeft het ook nadelen, want het wordt steeds warmer waardoor de ijskappen ook steeds verder smelten. Het kan dus geen kwaad om groener te leven. Wellicht zult u zich nu afvragen: wat heeft dat met mijn huurauto te maken? Daar vertellen we u graag meer over.

Reizen en CO2-uitstoot

Tijdens uw reis stoot uit CO2 uit. Daar kunt u niet omheen. Als u een auto huurt en daarmee over de weg rijdt, stoot de auto CO2 uit. Ook wanneer u het vliegtuig naar uw bestemming neemt, stoot datzelfde vliegtuig CO2 uit. Door te consuminderen kunt u minder CO2 uitstoten. Ook kunt u eens kiezen voor een elektrische huurauto in plaats van een brandstofauto.

Maak de wereld een stukje groener

Maak de wereld een stukje groener! U kunt de volgende keer er ook voor kiezen om een elektrische huurauto te nemen. Ook zijn er bepaalde autoverhuurders die hun steentje bijdragen aan een beter milieu. Zo heeft Sunny Cars daarvoor bijvoorbeeld een regeling. Zij geven een klein bedrag bij een huursom van minimaal 350 euro. Daarmee wil men de CO2-uitstoot beperken. Overigens is dit niet bij alle huurauto’s zo, maar zult u moeten boeken bij bepaalde (groene) bemiddelaars.

Een auto huren?

Wilt u voor uw volgende reis een auto huren? Dan kunt u eenvoudig gebruikmaken van onze handige autovergelijker. Dat werkt ontzettend eenvoudig. U kunt simpelweg aangeven wanneer u reist én waar u naartoe reist. Op basis daarvan berekent het vergelijkingssysteem welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste huurauto staat altijd bovenaan. Zo eenvoudig werkt het! Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

5.8/10 - (5 stemmen)

Plaats een reactie