Autoverhuurders

Wilt u graag autoverhuurders vergelijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze website kunt u namelijk alle verschillende autoverhuurbedrijven vergelijken in een reserveringssysteem. Daarmee hoeft u niet langer talloze websites bij af om te bekijken welke aanbieder het voordeligste is. Hieronder treft u direct een overzicht van de verschillende aanbieders.

Autoverhuurders vergelijken loont

Als u op vakantie gaat, en u wilt graag mobiel zijn, dan is een auto huren geen onverstandige keuze. Autoverhuurders vergelijken loont vrijwel altijd. Via het internet vindt u doorgaans namelijk scherpere deals. Met behulp van ons handige reserveringssysteem kunt u namelijk laagdrempelig alle verschillende autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijken. Het voordeel daarvan is immers dat u niet alle verschillende websites bij langs moet.

Eigen risico

Als u gebruikmaakt van ons reserveringssysteem, kunt u precies inzien welke aanbieders allemaal vragen naar een eigen risico bedrag. Per auto kan dat weer per aanbieder verschillen. In sommige gevallen is het eigen risico wel 1.500 euro. Echter heeft u vaak ook de mogelijkheid om het eigen risico af te kopen. Uiteraard betaalt u daar wel meerprijs voor.

Het verschil in prijs

Het verschil in prijs kan sterk verschillen per aanbieder. Dat heeft onder andere te maken met enkele verzekeringen. Het is vaak voordelig om alle verzekeringen van tevoren alvast te boeken. U komt dan niet op uw bestemming nog voor onaangename verrassingen te staan. Sommige verkopers dwingen u min of meer om nog verzekeringen af te sluiten (helaas gebeurt dat echt). Er kan dan nog een flink prijsverschil optreden. Autoverhuurders vergelijken loont om die reden dan ook. Bekijk goed welke dekkingen een auto heeft. Gelukkig kunt u in het overzicht in een oogopslag zien wat wel of niet bij de prijs in zit.

Betere deals via het internet

Autoverhuurders vergelijken loont: via het internet vindt u namelijk veel scherpere deals. Eenmaal aangekomen op locatie kunt u bovendien uw auto direct meenemen. Kiest u er echter voor om op locatie pas een auto te huren? Dan weten de kantoren dit ook. Onterecht wordt u dan een hogere prijs aangerekend. Zorg er daarom altijd voor dat u vergelijkt via het internet en kies dan voor een scherpe deal.

Hoe kan ik autoverhuurders vergelijken?

Wilt u graag autoverhuurders vergelijken? Dat is een fluitje van een cent via onze website. Met behulp van ons handige reserveringssysteem kunt u namelijk gemakkelijk en snel diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Voer altijd als eerste uw reisbestemming en reisdata in. Op basis daarvan kan de rekentool de beschikbaarheid checken. Tevens dient u aan te geven of u tussen 25 en 70 jaar oud bent. Bepaalde auto’s zijn namelijk niet beschikbaar voor jongen of ouderen.

Zodra u de gegevens heeft ingevuld, zult u terechtkomen op een nieuwe pagina. Hier treft u het overzicht met alle auto’s. Optioneel kunt u nog gebruikmaken van de verschillende filters. Standaard toont het reserveringssysteem alle auto’s. Echter kunt u er ook voor kiezen om te filteren op small, compact, family & vans, lifestyle & SUV of luxeauto’s.

Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om te filteren op andere ‘autozaken’. Zo kunt u onder andere filteren op autospecificaties, type verhuurlocatie, dekking eigen risico, inbegrepen extra’s, verhuurders en uiteraard op prijs.

Autoverhuurders vergelijken

Het sterrensysteem

Als u autoverhuurders vergelijken gaat, kunt u per auto ook zien hoeveel sterren deze heeft. Dat is ontzettend handig: bij drie sterren heeft u namelijk altijd eigen risico. Het bedrag kan vrij hoog zijn en als u geen creditcard heeft is dat erg vervelend. Bij vier of vijf sterren kunt u het eigen risico echter afkopen. Ook hebben de pakketten met meerdere sterren vaak meerdere verzekeringen inbegrepen. In sommige gevallen dient u nog wel te betalen voor een extra bestuurder. Dat is niet altijd onbegrepen, ongeacht het aantal sterren.

Extra verzekeringen afsluiten?

Met behulp van het sterrensysteem kunt u ook een aantal extra verzekeringen afsluiten. Dat kan soms erg handig zijn, bijvoorbeeld als u een restitutie van het eigen risico wilt (ongeacht eventuele schades). Natuurlijk betaalt u daar meerprijs voor, maar het kan ook wel erg fijn zijn. Tijdens het afrekenen kunt u optioneel ook nog extra verzekeringen afsluiten.

Geschikte auto gevonden? Boek nu!

Heeft u de geschikte auto gevonden? Dan kunt u simpelweg klikken op ‘boek nu’. Vanaf dit punt duurt het reserveren nog slechts twee minuten. Hier kunt u nog verscheidene extra’s inboeken. Zo kunt u onder andere extra’s reserveren. Zo kunt u bijvoorbeeld gps-navigatie of een kinderzitje bijboeken. U hoeft vervolgens alleen nog maar uw gegevens in te voeren en u kunt comfortabel betalen per iDEAL of creditcard.

Gemakkelijk betalen per iDEAL, creditcard niet nodig

Op de website kunt u gemakkelijk betalen per iDEAL. Daarmee is er geen creditcard vereist op onze website (lees ook: auto huren zonder creditcard). Optioneel heeft u wel de mogelijkheid om per creditcard te betalen. Een creditcard kan, in verband met de borg, ook erg gemakkelijk zijn op locatie. Vooral als u in het buitenland op reis gaat, is dat erg handig. U hoeft dan geen borg te voldoen in de lokale valuta. Dat scheelt later ook weer geld omwisselen en dan heeft u bovendien geen grote smak contant geld bij u.

Tips bij het boeken van een huurauto

Als u autoverhuurders vergelijken gaat, is het natuurlijk altijd handig om nog een aantal tips in acht te nemen. Hierbij nog acht tips waar u rekening mee kunt houden als u autoverhuurders vergelijken gaat.

  • Autoverhuurders vergelijken loont: u betaalt altijd minder via het internet dan op locatie. Echter kunnen boekingen vaak niet geannuleerd worden. Dat is wel iets waar u rekening mee moet houden;
  • Check of het afhaalkantoor nabij uw aankomstbestemming is. Via ons reserveringssysteem kunt u precies zien waar u uw auto ophaalt (bijvoorbeeld: vliegveld of stadslocatie). Op basis daarvan weet u ook hoeveel reistijd u kwijt bent voor het ophalen van de auto;
  • Kijk of er een kilometerlimiet is. De meeste grotere autoverhuurders bieden een onbeperkt aantal kilometers, maar het kan ook verschillen per auto. In het systeem kunt u dat gemakkelijk nageven bij de voor- en nadelen van een bepaalde auto;
  • Heeft u een doorlopende reisverzekering? Houd er rekening mee dat motorvoertuigen altijd zijn uitgesloten van diefstal of schade;
  • Loop de verschillende schades op de auto goed na. Loop gerust een rondje rond de auto en laat eventuele schade goed noteren. Maak optioneel ook nog foto’s van de staat van de auto. Dan heeft u later altijd nog bewijs dat bepaalde schade al aanwezig was;
  • Auto weer inleveren met een volle tank? Bewaar het tankbonnetje voor de zekerheid;
  • Probeer nog te onderhandelen voor extra opties op locatie. Soms werkt het;
  • Check altijd de voor- en nadelen per auto. Maak op basis daarvan een goede beslissing!

Hulp nodig met autoverhuurders vergelijken?

Wilt u graag autoverhuurders vergelijken, maar heeft u nog enige hulp nodig bij ons reserveringssysteem? Uiteraard kunt u dan op ieder moment contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via het contactformulier. Gedurende deze uren kunt u een antwoord van ons verwachten. We helpen u natuurlijk graag.