HolidayCars

Ben je op zoek naar een goedkope huurauto? Bij HolidayCars vind je het grootste aanbod huurauto’s, voor de beste prijs! We vergelijken prijzen van meer dan 800 autoverhuurders waardoor je nooit te veel voor je huurauto betaalt. Je huurt de auto van bekende en betrouwbare autohuurbedrijven als Avis, Hertz, Budget of Europcar zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Makkelijk een auto huren

Een auto huren ingewikkeld? Niet bij HolidayCars.com! In slechts drie simpele stappen voorzie jij jezelf van de beste deal voor je volgende huurauto. 
Allereerst bepaal je hierboven de ophaal- en inleverlocatie van de huurauto. Uiteraard kun je de huurauto op dezelfde plek inleveren als waar je deze hebt opgehaald maar mocht het beter uitkomen om de auto op een ander locatie in te leveren, dan is dit in de meeste gevallen mogelijk. Houd er wel rekening mee dat de verhuurder een one-way toeslag kan rekenen tijdens het ophalen van de huurauto.  
Na het aangeven waar en wanneer je de huurauto wilt ophalen en inleveren worden de autohuur tarieven voor de aangegeven locatie en datum met elkaar vergeleken. Zo zie je in één oogopslag de beste deals voor jouw huurauto. Vervolgens kun je de zoekresultaten filteren op bijvoorbeeld auto type of een specifieke verhuurmaatschappij, zodat de huurauto altijd aansluit op je wensen. 
Als je jouw gewenste autohuur deal hebt gevonden, boek je deze gemakkelijk door je gegevens in te vullen en vervolgens betaal je veilig met creditcard of iDeal. Tijdens het boeken heb je ook de mogelijkheid om eventuele extra’s zoals GPS, een annuleringsverzekering of kinderzitje toe te voegen aan je autohuur reservering. Tip: boek je huurauto ruim van tevoren online en profiteer van de beste prijs! 

8.8/10 - (9 stemmen)

Plaats een reactie