Thrifty

Bent u op zoek naar een goede huurauto? Overweeg Thrifty autoverhuur. Via onze website kunt u gemakkelijk en snel diverse autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijken. Vergelijk prijzen, aanbiedingen, huurauto’s en extra’s! Gemakkelijk online reserveren en betalen per iDEAL! Geen creditcard vereist.

Over Thrifty

Thrifty is een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. Het bedrijf verhuurt auto’s in maar liefst 77 landen. Er zijn meer dan 1.000 verhuurlocaties. Deze autoverhuurpartij werd opgericht in 1958. In 1989 werd het bedrijf overgenomen door de Chrysler Corporation. Eind 1997 verkocht Chrysler het bedrijf echter weer en werd het voor de eerste keer onderdeel van de Dollar Thrifty Automotive Group. Deze groep is onder andere eigenaar van Dollar en Thrifty. In 2012 werd de groep overgenomen door Hertz Global Holdings. Dat maakt dit bedrijf dan ook zo’n grote speler op de internationale markt.

De groep verhuurt auto’s in vrijwel alle delen van de wereld: Noord-Amerika, Zuid-Europa, Azië, Australië, Afrika, het Midden-Oosten en Nieuw-Zeeland. In totaal is de groep gevestigd in circa 150 landen.

Kwaliteit huurauto

Thrifty is een grote speler in de autoverhuursector. U kunt er dan ook vanuit gaan dat deze aanbieder kwalitatieve auto’s levert. Op de website van het bedrijf staat omschreven dat zij vloot huurauto’s regelmatig vernieuwen. Daarmee voorkomt men zoveel mogelijk dat iemand met een kapotte auto komt te staan. Dat zou natuurlijk een nachtmerrie zijn tijdens uw reis. Gelukkig hoeft u daar dus niet bang voor te zijn. Indien dat echter wel het geval is, kunt u simpelweg contact opnemen met de noodlijn.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

Deze autoverhuurder heeft geen voorkeur voor een bepaald merk. Dat wil zeggen dat u een ruime keuze heeft uit veel verschillende merken. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende formaten auto’s: zo kunt u kiezen voor een compact model of een familiemodel. Ook busjes en luxere auto’s behoren tot de mogelijkheden.

Vergelijk prijzen van Thrifty

Wilt u graag een kwalitatieve huurauto huren? Vergelijk prijzen van Thrifty autoverhuur en andere aanbieders. Op basis van uw ophaal- en inleverlocatie kunt u gemakkelijk diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Optioneel kunt u ook altijd filteren op bepaalde aanbieders. U kunt bepaalde autoverhuurders bijvoorbeeld uitsluiten. Dat maakt het zoeken naar de perfecte huurauto ontzettend gemakkelijk.

Thrifty ervaringen

Wilt u graag een auto huren bij Thrifty? Dan bent u vast benieuwd naar ervaringen van anderen. Daarvoor hebben we de populaire en betrouwbare reviewwebsite Trustpilot geraadpleegd. Het autoverhuurbedrijf heeft het account hier echt niet geclaimd. De beoordelingen voor het bedrijf zien er ook niet al te rooskleurig uit. Men scoort namelijk een TrustScore van 1.5 uit 10, wat zeer slecht is.

Maar liefst 80 procent van de beoordelaars kent de laagste score toe aan het bedrijf. Dat is geen score om trots op te zijn. Acht procent geeft de op een na laagste score. Slechts tien procent van de beoordelaars is tevreden: zij kennen de hoogte score van vijf sterren toe. Daarmee is slechts een op de vijf mensen tevreden. Vier op de vijf mensen zijn ontevreden over deze autoverhuurder.

Thrifty auto huren in het buitenland

Wilt u graag een Thrifty auto huren in het buitenland? Dan heeft u een zeer ruime keuze uit aanbieders. Deze autoverhuurder heeft namelijk talloze vestigingen in het buitenland. Voer simpelweg uw reisbestemming en reisdata in en u kunt binnen no-time een goede autodeal vinden. Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk.

Particulier een auto huren bij Thrifty

Gaat u binnenkort op reis en wilt u graag een huurauto huren? Dan kunt u natuurlijk particulier een auto huren bij Thrifty. Via ons handige reserveringssysteem kunt u uw reservering gemakkelijk online afronden. U kunt uw order gemakkelijk voltooien per iDEAL.

Zakelijk een auto huren

Gaat u echter binnenkort op zakenreis? Dan is een huurauto in sommige gevallen wel erg handig. Tijdens het afrekenen kunt u ons simpelweg laten weten dat het een zakelijke reservering betreft. U kunt nadien dan een factuur van ons ontvangen. Deze kunt u simpelweg verwerken in uw administratie. Zo simpel is het via Huurauto.nl.

Hoe kan ik een auto huren via Huurauto.nl?

Wilt u graag een auto huren via ons reserveringssysteem? Dat kan erg gemakkelijk binnen slechts enkele minuten. Voer simpelweg uw reisdata en reisbestemming in. Op basis daarvan kan het systeem checken welke aanbieders en auto’s allemaal beschikbaar zijn. U kunt simpelweg filteren op allerlei zaken. Zo kunt u aangeven wat voor type auto u wilt, of u een onbeperkt aantal kilometers wilt of welke extra opties u wilt.

Zodra u een geschikte auto hebt gevonden, kunt u simpelweg klikken op ‘boek nu’. U kunt uw reservering vervolgens simpelweg afronden door te betalen per iDEAL of creditcard. Tijdens het afrekenen kunt u nog extra opties selecteren, waaronder extra verzekeringen, gps-navigatie of zelfs kinderzitjes. Zo gaat u veilig en vertrouwd de weg op.

Het is nog wel raadzaam om een creditcard mee te nemen tijdens uw reis. Vaak dient u namelijk nog een borg te voldoen (mits u deze heeft afgekocht). Dan is een creditcard wel erg handig. Immers hoeft u dan geen contant geld te pinnen.

Wat kan ik verwachten van mijn reservering?

Per auto staat precies omschreven wat wel of niet is inbegrepen bij uw reservering. De compacte auto’s zijn bijvoorbeeld vrijwel altijd voorzien van onbeperkte kilometers. Dat geldt echter niet altijd voor een busje of luxere auto. Het is daarom ook raadzaam om daarop te letten. Tevens staat bij iedere auto omschreven welke verzekeringen wel of niet zijn inbegrepen. Met behulp van het handige overzicht weet u daardoor precies waar u voor betaalt. Optioneel kunt u nog kiezen tussen de verschillende sterren. Bij het maximale aantal sterren van vijf sterren, zit in principe alles bij inbegrepen. Uiteraard betaalt u ook meer voor deze huurauto. U kunt de prijzen zodoende gemakkelijk vergelijken.

Hulp nodig?

Wilt u graag een Thrifty auto huren, maar heeft u toch nog enkele vragen over onze website? Of vragen over een auto huren in het algemeen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze uren helpen wij u uiteraard graag.

8.5/10 - (173 stemmen)

Plaats een reactie