Hertz

Wilt u graag een Hertz auto huren? Dan bent u bij Huurauto.nl aan het juiste adres. U vindt hier een compleet overzicht van auto’s, tarieven, extra’s en meer. U kunt uw reservering gemakkelijk online afronden met iDEAL. Er is geen creditcard vereist voor een reservering.

Over Hertz

Hertz is een internationaal autoverhuurbedrijf, welke werd opgericht in 1918 door Walter J. Jacobs. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf werd in 1923 overgenomen door John T. Hertz. Met vestigingen in ruim 150 landen en op meer dan 8.100 locaties is Hertz een van de grootste autoverhuurbedrijven van de wereld. Het bedrijf heeft talloze vestigingen rond vliegvelden in en populaire steden.

In eerste instantie werd het bedrijf opgericht door Jacobs. Hij was slecht 22 jaar toen hij met het idee begon. Hij kocht twaalf T-Fords op, welke hij zelf repareerde en overspoot. Vijf jaar later nam Hertz het bedrijf over en groeide de omzet van de onderneming naar maar liefst een miljoen Amerikaanse dollar. Dat was in die tijd een enorm bedrag. In 1926 werd het bedrijf overgenomen door General Motors Corporation. In 1932 opende het bedrijf haar eerste verhuurvestiging op een vliegveld in Chicago.

Hertz heeft ook nog een budgetverhuurmaatschappij, welke bekend staat onder de naam Firefly.

Kwaliteit huurauto

Hertz is een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. Over het algemeen kunnen we stellen dat de kwaliteit van de auto’s goed is. Het bedrijf heeft echter ruim 8.100 locaties en daarmee is het moeilijk in te schatten hoe goed iedere locatie is. Dat kan namelijk sterk verschillen per kantoor en land.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

Ooit begon het bedrijf me T-Fords, uiteraard van het bekende merk Ford. Men is niet afgeweken van dit merk, want zij bieden nog steeds een zeer groot aanbod aan Ford auto’s. Echter heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor andere merken. Binnen de vloot heeft u een ruime keuze uit personenauto’s, SUV’s, bestelbusjes of zelfs uit vrachtwagens.

Ervaringen Hertz

Wilt u graag een auto huren bij Hertz? Dan wilt u vast en zeker ook de reviews van anderen bekijken. Gelukkig hebben wij daarvoor de populaire reviewwebsite Trustpilot geraadpleegd. Op de website zijn meerdere accounts aangemaakt. Per land zijn er in principe accounts. Het resultaat bovenaan in Google is geclaimd door Hertz in Frankrijk. De beoordelingen op dit account zien er niet al te rooskleurig uit.

79 procent van de huurders geeft aan ontevreden te zijn over de dienstverlening. Men gaf massaal de laagste boordeling. Helaas is er geen centraal account voor deze verhuurder, waardoor alle reviews wat door elkaar heen staan. Zo staat er recent ook een review van een huurder uit Los Angeles, die een zeer goede ervaring had.

Als u al extra verzekeringen afsluit via onze website, is het wel verstandig dat u deze uitgeprint meeneemt. Veel mensen klagen namelijk over extra verzekeringen die verplicht afgesloten moeten worden, terwijl zij al extra verzekerd zijn.

Hertz auto huren in het buitenland

Wilt u graag een Hertz auto huren in het buitenland? Dan heeft u een ruime keuze: het bedrijf is immers actief in ruim 150 landen. Via onze reserveringssysteem kunt u gemakkelijk inzien of deze autoverhuurder ook verhuurt op uw reisbestemming. Voer simpelweg uw ophaal- en inleverlocatie in en selecteer de data dat u op reis gaat. Binnenkort enkele seconden vergelijkt u verschillende autoverhuurders.

Particulier een auto huren

Wilt u graag particulier een auto huren? Dat kan laagdrempelig via onze website. Via het handige reserveringssysteem kunt u immers gemakkelijk en snel verschillende aanbieders vergelijken en direct een auto reserveren. Dat gehele proces duurt slechts twee minuten. Bovendien is er geen creditcard vereist. Een auto huren voor op reis was nog nooit zo gemakkelijk. Uiteraard kunt ook ‘gewoon’ in Nederland huren. Handig als u bijvoorbeeld gaat verhuizen en een bestelbusje nodig hebt.

Zakelijk een auto huren

Gaat u daarentegen op zakenreis en wilt u graag een huurauto huren op naam van de zaak? Dat kan natuurlijk ook. Zakelijk een auto huren werkt erg eenvoudig via onze website. U kunt namelijk vragen naar een btw-factuur. Hier staan uw bedrijfsgegevens op gespecifieerd. Deze kunt u vervolgens eenvoudig verwerken in uw administratie. Wel zo handig.

Hoe kan ik een Hertz auto huren via Huurauto.nl?

Wilt u graag een Hertz auto huren? Dan kunt u gebruikmaken van ons handige reserveringssysteem. Dit systeem omvat alle autoverhuurders op uw locatie naar keuze. Op basis van uw invoer kan het systeem precies bekijken welke aanbieder het voordeligste is. Voer simpelweg uw ophaal- en inleverlocatie in en voer de data in. Op basis daarvan vergelijkt het systeem binnen enkele tellen de beschikbare huurauto’s en verhuurders.

Zodra u gezocht heeft via het systeem, kunt u nog filteren op verscheidene zaken. Zo kunt u onder andere aangeven dat u geen eigen risico wilt óf kunt u een onbeperkt aantal kilometers selecteren. Dat werkt allemaal erg eenvoudig. Tevens kunt u direct selecteren wat voor type auto u wilt: heeft u kleine personenauto nodig of heeft u juist een busje nodig? Selecteer het van tevoren, zodat het u veel zoekwerk scheelt.

Heeft u de geschikte auto vervolgens gevonden? U hoeft dan alleen nog maar te klikken op ‘boek nu’. Binnen slechte enkele stappen kunt u uw reservering afronden. Tijdens het afrekenen kunt u nog aangeven of u de auto wilt voorzien van extra opties, waaronder gps of kinderzitjes. U rekent uw reservering gemakkelijk af per iDEAL. Er is geen creditcard vereist! Wel kan een creditcard in verband met de borg gemakkelijk zijn op locatie.

Wat is inbegrepen?

Gaat u een auto huren via deze partij? Dan kunt u profiteren van verscheidene voordelen. Zo heeft deze aanbieder onder andere een loyaliteitsprogramma. Daarmee kunt u sneller gebruikmaken van een ophaal- en terugbrengservice. Ook kunt u bij het huren punten sparen, welke niet vervallen. Daarmee krijgt u de volgende keer weer een fikse korting.

Onafhankelijk een Hertz huurauto vergelijken

Via onze website kunt u altijd onafhankelijk verschillende verhuurpartijen met elkaar vergelijken. Op basis van uw invoer toont de vergelijker precies aan welke aanbieders en welke huurauto’s er allemaal beschikbaar zijn. De goedkoopste aanbieder staat altijd bovenaan.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag een Hertz huurauto huren, maar heeft u toch nog enige hulp nodig bij uw keuze? Dan helpen we u natuurlijk graag. Ook als u andere vragen heeft over onze website, kunt u ons natuurlijk een mailtje sturen. Neem gerust contact op via het contactformulier. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zullen we uw vragen beantwoorden.

4/10 - (70 stemmen)

Plaats een reactie