EC-Rent

EC-Rent is een Nederlandse autoverhuurder, opgericht in 2015 met als doel de elektrische huurauto op een leuke manier in de markt te zetten. EC-Rent is gevestigd in Leiden, Eindhoven en Rotterdam en kan in heel Nederland auto’s op locatie leveren.

De huurauto’s van EC-Rent kenmerken zich niet alleen door de elektrische aandrijving, maar ook door de rijke uitrustingsniveaus. Wilt u voor het eerst elektrisch huren en hebt u hulp nodig bij het plannen van uw route? Dan helpt EC-Rent u hier graag bij.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

EC-Rent is begonnen met verhuren van Tesla’s, maar groeit nu ook door in het middensegment van de verhuurmarkt. Naast de welbekende Tesla’s Model S en X, biedt EC-Rent onder andere de Hyundai Ioniq, Nissan Leaf, Fiat 500e, BMW i3 en BMW i8 aan.

Trouwauto’s bij EC-Rent

EC-Rent heeft een mooie collectie van moderne parelmoer witte trouwauto’s. Van de elektrische Fiat 500e, tot Tesla’s en de zeer exclusieve BMW i8. Het is mogelijk om geheel ontzorgt te worden, door levering en ophalen van de auto op elke gewenst locatie in Nederland (en zelfs daarbuiten).

Gratis opladen inbegrepen

Bij EC-Rent geen oplaadkosten achteraf. Opladen onderweg is inbegrepen! Zo weet u eenvoudig vooraf wat uw huurperiode u gaat kosten.

Waarom een elektrische huurauto?

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Wilt u graag een elektrische auto huren? In dit artikel leest u over de voor- en nadelen. Het maakt de wereld ook een stukje groener.

9.1/10 - (319 stemmen)

Plaats een reactie