Mex Rent a Car

Wilt u graag een auto huren in Mexico? Dan is Mex Rent a Car een goede keuze. U vergelijkt hier prijzen, auto’s en extra van verschillende aanbieders. Uw reservering kunt u bovendien direct afronden en betalen per iDEAL. Er is geen creditcard vereist.

Over Mex Rent a Car

Mex Rent a Car werd opgericht in 1994 in Mexico. In eerste instantie verhuurde het bedrijf alleen auto’s in Mexico. Men had kantoren in de grotere steden, bij luchthavens, op toeristische plekken én zelfs op het platteland van Mexico.

Het bedrijf koos er echter voor om ook uit te breiden naar andere landen. Inmiddels heeft de autoverhuurder ook locaties buiten Mexico. Zo kunt u ook een auto huren in de Verenigde Staten, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Costa Rica, Colombia, Guatemala, Panama, Saint Vincent en de Grenadines, Trinidad en Tobago en Sint-Maarten (Nederlandse kant). Dit zijn allemaal bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika. Echter heeft het bedrijf inmiddels ook vestigingen buiten dit werelddeel. Zo kunt u zelfs in IJsland, Portugal, Roemenië, Bulgarije, Macedonië en Marokko een auto huren. Daarmee is het bedrijf inmiddels een internationale speler geworden. Veruit de meeste kantoren bevinden zich echter in Mexico. Daar heeft men namelijk 25 locaties. In veel andere landen heeft het land twee tot vijf kantoren, welke zich over het algemeen op de luchthavens bevinden.

Kwaliteit huurauto

Deze autoverhuurder heeft een groot aantal kantoren. Over het algemeen zijn de auto’s echter van goede kwaliteit. Het zijn vrij nieuwe modellen waar u uit kunt kiezen. Regelmatig wordt de vloot met auto’s weer vernieuwd.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

Mex Rent a Car heeft verschillende automerken in haar autovloot. Er is geen specifiek merk waar men aan gebonden is. Daarmee heeft u gelukkig dus ook een ruime keuze. U kunt kiezen uit talloze modellen, van kleine personenauto’s tot busjes.

Vergelijk prijzen van Mex Rent a Car

Wilt u graag kijken welke aanbieder het voordeligste is uw op reisbestemming? Vergelijk dan autoverhuurders via ons handige reserveringssysteem. Als u alleen auto’s van Mex Rent a Car wilt vergelijken, kunt u dat aangeven bij de filters in het systeem. Dan vergelijkt u alleen huurauto’s van deze aanbieder en worden overige aanbieders buiten beschouwing gelaten.

Mex Rent a Car ervaringen

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen bij Mex Rent a Car? Dat kunnen we best wel begrijpen, als u hier een auto wilt huren. Daarvoor hebben we twee websites geraadpleegd: Trustpilot en Rentalcars. Op Trustpilot zijn dusdanig weinig reviews geplaatst, dat het niet betrouwbaar is als bron. Het bedrijf scoort daar 4,5 sterren op basis van 10 sterren. Gezien er maar vier reviews zijn geplaatst, is dat niet echt betrouwbaar.

Om die reden hebben we er ook voor gekozen om de website van Rentalcars te raadplegen. Hier heeft het bedrijf ruim 5.000 stemmen gekregen. Men is beoordeeld met ‘goed’ en heeft een beoordeling van 6,6 uit 10. Het is een voldoende.

Mex Rent a Car auto huren in het buitenland

In eerste instantie had dit verhuurbedrijf vooral locaties in Mexico. Op moment van schrijven zijn dit 25 kantoren. Echter zijn er ook verscheidene andere kantoren buiten Mexico. Zo heeft het bedrijf vooral kantoren op luchthavens. In alle landen, welke we hierboven al vermeld hadden, zijn de locaties gevestigd op luchthavens. Er zijn echter enkele uitzonderingen. Zo is er een kantoor in de Verenigde Staten gevestigd op de grens. Ook in Colombia en Panama heeft het autoverhuurbedrijf kantoren in twee steden (Medellín-Stad en Veneto Downtown). Wilt u weten of Mex Rent a Car ook auto’s verhuurt op uw reisbestemming? Dan kunt u ons reserveringssysteem raadplegen.

Particulier een auto huren

Wilt u graag particulier een auto huren bij Mex Rent a Car? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via ons handige reserveringssysteem kunt u namelijk verscheidene autoverhuurders vergelijken. Dat werkt ontzettend eenvoudig met slechts enkele klikken op de knop. Uw reservering rondt u af binnen twee minuten en betalen kan gemakkelijk per iDEAL.

Zakelijk een auto huren

Wilt u daarentegen liever zakelijk een auto huren? Dat kan natuurlijk ook. Als u op zakenreis gaat, is het wel zo handig om te beschikken over een huurauto. U kunt na uw reservering gemakkelijk een btw-factuur aanvragen. Deze kunt u dan verwerken in uw administratie.

Hoe kan ik een auto huren via Huurauto.nl?

Een auto huren via Huurauto.nl is erg gemakkelijk. Binnen slechts enkele stappen kunt u uw reservering afronden. Voer als eerste uw ophaal- en afleverlocatie in. Vervolgens kunt u uw reisdata invoeren. Op basis van deze gegevens berekent het systeem welke aanbieders er allemaal beschikbaar zijn op de ingevoerde locatie en data. Dit duurt een kort ogenblikje.

Als het reserveringssysteem heeft bekeken welke aanbieders er allemaal beschikbaar zijn, kunt u vervolgens nog gebruikmaken van de filters. Zo kunt u onder andere aangeven wat voor type auto u wilt. Wilt u bijvoorbeeld een compacte personenauto, een SUV óf toch een luxere auto? Ook kunt u aangeven dat u bijvoorbeeld onbeperkte kilometers wilt of u kunt het eigen risico afkopen.

Zodra u de juiste auto heeft gevonden, kunt u klikken op ‘boek nu’. U kunt uw reservering vervolgens binnen slechts twee minuten afronden. Betalen kan eenvoudig via iDEAL. Daarmee is een creditcard geen vereiste. Wel kan een creditcard erg handig zijn als u uw auto ophaalt. Immers dient u vaak nog een borg te voldoen. Met behulp van een creditcard hoeft u uw borg niet contant te voldoen.

Verzekeringen

Als u een auto wilt huren bij Mex Rent a Car, bent u ervan verzekerd dat u altijd WA-verzekerd bent. Alle schade die u aanricht bij anderen, wordt verzekerd door de verzekeraar. Deze zit standaard bij het huurbedrag in. Ook een aansprakelijkheidsverzekering is vaak inbegrepen. U kunt uw auto echter nog extra verzekeren. Tijdens het afrekenen kunt u namelijk aangeven dat u graag een extra verzekering wilt. In Mexico rijdt men anders dan in Nederland. Extra verzekeren kan dan ook geen kwaad.

Onafhankelijk een huurauto vergelijken

Via Huurauto.nl kunt u altijd onafhankelijk een huurauto vergelijken. Binnen slechts enkele momenten kunt u auto’s vergelijken en direct uw reservering afronden. U vergelijkt standaard meerdere aanbieders. De goedkoopste auto staat altijd bovenaan in de vergelijkingstool. De prijzen die u aantreft op onze website, zijn exact dezelfde prijzen als op de website van de verhuurder. Daarmee kost het u ook niets extra om te boeken via onze website.

Hulp nodig?

Bent u op zoek naar een goede huurauto, maar u kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan helpen wij u uiteraard graag. Op werkdagen zijn wij tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Uw vraag en/of opmerking insturen via het contactformulier kan echter op ieder moment. We helpen u dan zo snel mogelijk.

3.4/10 - (22 stemmen)

Plaats een reactie