Green Motion

Wilt u graag een auto huren bij Green Motion? Vergelijk nu verscheidene autoverhuurbedrijven en reserveer de voordeligste huurauto. Via Huurauto.nl is er geen creditcard vereist! U reserveert de huurauto gemakkelijk online via iDEAL.

Over Green Motion

Green Motion is in 2007 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf zet vooral in op duurzaamheid en verhuurt aan zowel particuliere als zakelijke huurders. Een van de doelen van het bedrijf is de CO2-uitstoot verminderen.

Het vrij jonge autoverhuurbedrijf heeft al flink wat locaties in Europa: België, Bosnië en Herzegovina, Costa Rica, Kroatië, Cyprus, Finland, Griekenland, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Malta, Montenegro, Nederland, Polen, Roemenië, Servië, en het Verenigd Koninkrijk. Ook buiten Europa is het bedrijf actief in onder andere Canada, Costa Rica, Tsjechische Republiek, Dominicaanse Republiek, Jordanië, Mexico, Sint Maarten en de Verenigde Staten. Daarmee gaat het bedrijf de concurrentie aan met grotere partijen, zoals Budget en Avis.

Kwaliteit huurauto

Green Motion heeft een breed assortiment aan milieuvriendelijke huurauto’s. Wilt u graag kiezen voor een duurzame aanbieder? Dan kunt u kiezen voor Green Motion. Overigens heeft u niet alleen keuze uit elektrische auto’s, maar ook uit andere modellen. Er zijn bijvoorbeeld ook hybride auto’s, maar ook gewoonweg traditionele dieselmotoren.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

Natuurlijk verschilt het sterk per kantoor uit welke auto’s u allemaal kunt kiezen. Het aantal merken loopt sterk uiteen. Zo kunt u onder andere kiezen voor Ford, Toyota, Volkswagen, Nissan of Peugeot. Verscheidene modellen zijn hybride auto’s. Dat wil zeggen dat de auto is voorzien van twee krachtbronnen: een elektromotor en een verbrandingsmotor. Samen werken de motoren samen en dat zorgt voor krachtige prestaties. Als u voor de duurzame keuze gaat, kunt u uit een van deze modellen kiezen.

Vergelijk prijzen van Green Motion autoverhuur

Wilt u graag prijzen van Green Motion autoverhuur vergelijken? Dan bent u bij Huurauto.nl aan het juiste adres. U kunt namelijk de verschillende kantoren vergelijken. Voer simpelweg uw reisbestemming en ophaal- en afleverdatum in en u vergelijkt direct de verschillende aanbiedingen. De prijzen in onze vergelijkingstool komen exact overeen met de prijzen van de autoverhuurmaatschappij. Deze worden namelijk ieder dag live ge-update.

Green Motion ervaringen

Bent u benieuwd naar ervaringen van eerdere klanten van dit bedrijf? Dat snappen wij maar al te goed. Daarvoor hebben we de populaire reviewwebsite Trustpilot geraadpleegd. Zij hebben een geclaimd account op de website én de beoordelingen zien er goed uit. Deze autoverhuurder scoort namelijk een 7.3 uit 10 en dat is een ruime voldoende. Met ruim 1.600 beoordelingen is het ook absoluut een betrouwbare score.

Het bedrijf heeft het account ook officieel geclaimd. Zij reageren dan ook op iedere positieve of negatieve beoordeling. Dat is erg netjes van deze autoverhuurder. Er is dus veel aandacht voor de klant.

Green Motion auto huren in het buitenland

Van oorsprong is deze autoverhuurder een Engelse partij. Vanzelfsprekend kunt u dan ook een Green Motion auto huren in het buitenland. In het kopje ‘over’ beschreven we al de verschillende landen waar u een auto kunt huren. Internationaal gezien staat het bedrijf erg goed aangeschreven, zo blijkt uit de reviews.

Particulier een auto huren

Wilt u graag particulier een auto huren? Uiteraard kunt u een huurauto gemakkelijk online reserveren via onze reserveringssysteem. U vergelijkt simpelweg de verschillende aanbieders per afhaallocatie. Geef simpelweg aan wanneer u graag een auto wilt huren.

Zakelijk een auto huren

Gaat u daarentegen op zakenreis? Dan kunt u ook zakelijk een auto huren. U kunt de factuur dan verwerken in uw administratie. Ook bij Green Motion heeft u de mogelijkheid om zakelijk een auto te huren. Na het afrekenen kunt u vragen om een aparte specificatie met uw bedrijfsgegevens hierop.

Hoe kan ik een Green Motion huurauto reserveren?

Een Green Motion huurauto reserveren is ontzettend eenvoudig. Daarvoor kunt u gebruikmaken van onze handige vergelijkingstool. U kunt simpelweg aangeven waar u de auto wilt ophalen én wanneer. Op basis daarvan kan het systeem controleren welke auto’s er allemaal beschikbaar zijn.

Zodra het systeem de resultaten toont, kunt u gebruikmaken van eenvoudige filters. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bepaald type auto. Bent u op zoek naar een bestelbusje of een personenauto? Dan kunt u bovenaan in de vergelijkingstool een voorkeur aangeven. Op basis daarvan vernieuwt het systeem en kunt u kiezen uit een bepaald type auto. Daarnaast kunt u ook nog filteren op andere randzaken, waaronder het afkopen van eigen risico of extra opties op de auto.

Heeft u een geschikte huurauto gevonden? Klik simpelweg op ‘boek nu’ en reserveer uw auto direct op de gewenste data. U kunt uw reservering gemakkelijk betalen per iDEAL of creditcard. Alhoewel een creditcard geen vereiste is, is het wel ontzettend handig om te hebben. Op locatie hoeft u dan geen borg in contant geld te voldoen.

Wat kan ik verwachten?

Wilt u graag een auto huren via Green Motion? Dan kunt u ervan uit gaan dat dat u standaard verzekerd bent tegen eventuele schade of diefstal. Ook is een aansprakelijkheidsverzekering over het algemeen inbegrepen. Van tevoren wordt er een duidelijke tankregeling afgesproken. Krijgt u een volle tank mee? Dan zult u ook de huurauto ook weer moeten inleveren met een volle tank. De kilometers zijn onbeperkt, mits anders aangegeven. Wilt u met meerdere bestuurders in de auto rijden? Dan zult u vaak wel een extra bedrag moeten betalen.

Onafhankelijk Green Motion huurauto’s vergelijken

Via Huurauto.nl kunt u onafhankelijk Green Motion huurauto’s vergelijken. Tevens kunt u ook andere autoverhuurders met elkaar vergelijken. Op die manier scoort u altijd de beste deal. De prijzen van de verschillende autoverhuurbedrijven kunnen sterk uiteenlopen. Ook per kantoor, vestiging of zelfs per land kunnen de tarieven verschillen. Daarom is onafhankelijk vergelijken ook zo belangrijk. Via onze website staat de goedkoopste aanbieder altijd bovenaan.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag een Green Motion huurauto reserveren, maar heeft u nog enkele vragen over het proces? Of heeft u andere vragen over onze website? Dan kunt u op ieder moment contact met ons opnemen. Via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw aanvraag, bericht of klacht invoeren. Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur reageren we graag.

3.5/10 - (28 stemmen)

Plaats een reactie