De wereldklok-app: handig voor op reis

Gaat u op reis naar een verre bestemming? Dan is de wereldklok-app misschien een aanrader. Niet overal in de wereld is de tijd immers hetzelfde. Er bestaan namelijk 41 verschillende tijdzones. Met de app Time Converter & Wereldklok heeft u altijd de juiste tijd bij de hand.

Ga direct naar de download pagina

Time Converter & Wereldklok app

Met behulp van de Time Converter & Wereldklok app heeft u altijd de juiste tijd bij de hand. In een oogopslag kunt u inzien hoe laat het elders in de wereld is. Dat is natuurlijk vooral handig als u ergens naartoe gaat op reis. Ook is dit handig als u eenmaal aanwezig bent op uw vakantiebestemming en even met thuis wilt Facetimen of Skypen. Zo weet u zeker dat u hen niet belt als zij aan het werk zijn of misschien wel liggen te slapen.

Tijdzones instellen

In de app kunt u gemakkelijk schakelen tussen verschillende tijdzones. U kunt bepaalde tijdzones instellen, inzien en op die manier ook vergelijken. In het eerste tabblad kunt u de verschillende klokken rondom de wereld zien. Zo kunt u in een oogopslag bekijken wat het verschil is ten opzichte van de Nederlandse klok. Dat is natuurlijk erg handig als u uw vrienden wilt berichten.

Agenda

Ook is er een agendafunctie ingebouwd. Daarmee kunt u alle afspraken vastleggen op basis van een bepaalde tijdzone. Zo komt u ook altijd op tijd bij uw bestemming in welke tijdzone dan ook. Dit is dé app die u nodig heeft u als een lange vliegreis voor de boeg heeft.

U kunt de wereldklok-app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.

Waar gaat uw volgende reis heen?

Waar gaat uw volgende reis heen? En heeft u de app al gedownload? Ga voorbereid op reis en gebruik onze autovergelijker. Zodoende kunt u van tevoren alvast een auto huren, zodat u zeker weet dat er een huurauto klaarstaat. Bovendien bent u ervan verzekerd dat u uw auto huurt tegen een scherp én eerlijk tarief.

9.2/10 - (12 stemmen)

Plaats een reactie