Sixt

Sixt is een Duitse autoverhuurder, welke internationaal opereert. Het bedrijf heeft ook talloze vestigingen in Nederland. Wilt u graag een auto huren bij Sixt? Via Huurauto.nl vergelijkt u de actuele tarieven. U kunt uw reservering gemakkelijk online betalen per iDEAL. Er is geen creditcard vereist.

Over Sixt

Sixt werd in 1912 opgericht in München (Duitsland). Het bedrijf werd opgestart door de Duitser Martin Sixt. Momenteel bezit de derde generatie van de familie het autoverhuurbedrijf. De meeste locaties bevinden zich op luchthavens, maar ook in stadscentra treft u diverse kantoren.

In 1998 opende het bedrijf haar eerste vestiging in Nederland. Men koos voor een kantoor op Schiphol Airport. Dat bleek een succes en men koos er daarom voor om verder uit te breiden op de Nederlandse markt. In 2004 opende de Duitse autoverhuurder ook haar eerste vestiging in België.

Wereldwijd verhuurt het bedrijf inmiddels huurauto’s. Wilt u graag weten of Sixt ook verhuurt op uw reisbestemming? Dan kunt u simpelweg ons reserveringssysteem raadplegen. Per locatie wordt gemakkelijk aangeven welke autoverhuurders er allemaal beschikbaar zijn.

Kwaliteit huurauto’s

Deze Duitse autoverhuurder bezit een enorme autovloot. Over het algemeen kunnen we stellen dat het bedrijf huurauto’s van goede kwaliteit heeft. Regelmatig wordt de vloot namelijk vernieuwd. Auto’s met te veel kilometers worden verwijderd uit het assortiment en worden verkocht. Dan weet u ook zeker dat u tegen weinig tot geen problemen aanloopt gedurende uw reis.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

Van oorsprong is Sixt een Duitse autoverhuurder. Echter wil dat niet zeggen dat het bedrijf alleen maar Duitse automerken verhuurt. Integendeel zelfs: het bedrijf heeft namelijk ook auto’s van Kia, Toyota en Chevrolet. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de traditionele auto’s vanuit de Duitse markt: Audi, BMW en Volkswagen. Binnen het assortiment kunt u kiezen uit talloze modellen: van kleine personenauto’s tot busjes.

Vergelijk prijzen van Sixt

Wilt u graag huurprijzen van Sixt vergelijken? Dan kunt u eenvoudig huurauto’s vergelijken via onze website. Op basis van uw reisbestemming en reisdata kunt u gemakkelijk talloze aanbieders, waaronder Sixt, met elkaar vergelijken. Niet iedere autoverhuurder is gevestigd op ieder locatie. Daarom is vergelijken via ons systeem ook zo gemakkelijk.

Ervaringen Sixt

Wilt u graag een auto huren bij Sixt? Dan is het natuurlijk altijd fijn om recensies en beoordelingen van andere huurders te lezen. Op Trustpilot heeft het bedrijf talloze accounts. Per land zijn er allerlei accounts aangemaakt. Echter zijn niet alle accounts geclaimd door het autobedrijf. Enkelen daarentegen wel. De beoordelingen verschillen per account sterk van elkaar. Zo scoort Sixt Denemarken een voldoende met een TrustScore van 6.8 uit 10. Echter heeft het niet-geclaimde account uit Londen weer een zeer slechte beoordeling: men scoort hier een 1.2 uit 10. Dat is een flinke onvoldoende. Het is daarom moeilijk te peilen wat huurders echt vinden van dit bedrijf. De ervaringen verschillen sterk per kantoor (en land). Eventueel zou u daarom kunnen Googelen naar recensies van Sixt op uw reisbestemming.

Sixt auto huren in het buitenland

Wilt u graag een Sixt auto huren in het buitenland? Dan heeft een ruime keuze uit kantoren. Het bedrijf opereert internationaal en heeft verscheidene locaties. U kunt daarvoor het beste gebruikmaken van ons handige reserveringssysteem. Op basis daarvan kan het systeem direct bekijken of deze aanbieder ook aanwezig is met een kantoor op uw reisbestemming.

Particulier een auto huren

Wilt u graag particulier een auto huren? Dan kan dat erg laagdrempelig via onze website. Zo wordt u bijvoorbeeld niet gescreend op schulden of BKR-registraties. Een auto huren is namelijk erg laagdrempelig. Via Sixt kunt u zowel een auto huren in Nederland als in het buitenland. Via het handige reserveringssysteem vergelijkt u gemakkelijk een laagdrempelig diverse aanbieders.

Zakelijk een auto huren

Gaat u daarentegen op zakenreis? Dan kan het ook erg handig te zijn om te beschikken over een auto. U kunt simpelweg uw reservering afronden, zoals u dat ook als een particuliere huurder afrondt. Echter kunt u nadien een factuur opvragen, zodat u deze ook gemakkelijk kunt verwerken in uw administratie. Zo gemakkelijk is het: zorgeloos op zakenreis.

Hoe kan ik een auto huren via Huurauto.nl?

Wilt u graag een auto huren via Huurauto.nl? Dat is ontzettend eenvoudig: een kind kan de was doen. Voer als eerste uw reisbestemming en ophaal- en inleverdata in. In sommige gevallen is het ook mogelijk om uw huurauto op te halen bij een bepaald kantoor en deze weer in te leveren bij een ander kantoor. Zodra u deze gegevens hebt ingevoerd, kunt u huurauto’s vergelijken. Het vergelijken duurt slechts enkele seconden.

Zodra het systeem klaar is met vergelijken, wordt er een handig overzicht getoond. Vanaf dit punt kunt u ook gebruikmaken van de verschillende filters. Zo kunt u onder andere filteren op inbegrepen extra’s. Wilt u ervan verzekerd zijn dat u onbeperkt met de auto kunt rijden gedurende de huurperiode? Selecteer dan ‘ongelimiteerde kilometers’. Ook is een vol/vol tankregeling aangeraden: dan komt u namelijk nooit voor verrassingen te staan.

Veel mensen kiezen er ook voor om het eigen risico af te kopen. Het voordeel daarvan is, is dat u geen enorm bedrag kwijt als er iets gebeurt met de auto. Wel betaalt u natuurlijk meer huur voor de auto. Daarnaast kunt u nog bepaalde specificaties aangeven: moet de auto bijvoorbeeld beschikken over airconditioning? Of wilt u graag een premium pakket afsluiten? U kunt het gemakkelijk aangeven.

Reserveer direct online

Zodra u de geschikte auto heeft gevonden, kunt u simpelweg klikken op ‘boek nu’. U kunt uw auto vervolgens ontzettend gemakkelijk reserveren. De betaling kunt u gemakkelijk voldoen per iDEAL of creditcard. Een creditcard is daarmee geen vereiste, maar het is wel handig op locatie (in verband met de borgsom). Tijdens het afrekenen kunt u bovendien aangeven of u bepaalde extra’s wilt: wilt u bijvoorbeeld een kinderzitje of gps-navigatie? Tegen meerprijs kunt u dat gemakkelijk bijboeken.

Wat is inbegrepen in de prijs?

In het overzicht kunt u precies zien wat wel of niet bij de prijs is inbegrepen. In de meeste gevallen is een diefstal- en schadeverzekering automatisch inbegrepen. Ook een tankregeling is vaak direct duidelijk. Wel dient u vaak nog extra geld te betalen voor een extra bestuurder. Sommige auto’s, vaak de luxere varianten, hebben niet altijd een onbeperkt aantal kilometers inbegrepen. De details en huurvoorwaarden kunt u per auto gemakkelijk bekijken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Hulp nodig?

Wilt u graag een Sixt auto huren, maar heeft u toch nog enige hulp nodig bij uw keuze? Dan kunt u ons uiteraard om hulp vragen. Op werkdagen helpen wij u graag tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt echter op ieder moment een bericht sturen via het contactformulier. We helpen u zo spoedig mogelijk. We streven naar een reactie binnen een werkdag.

3.5/10 - (86 stemmen)

Plaats een reactie