Avis

Avis auto hurenAvis is een internationaal opererend autoverhuurbedrijf uit de Verenigde Staten. Wilt u voordelig een auto huren bij Avis? Dan kunt u onze website raadplegen. U vindt hier informatie over type auto’s, Avis ervaringen en u kunt autohuur prijzen vergelijken.

Over Avis

Avis vormt onderdeel van de Avis Budget Group. Ook het bekende autoverhuurbedrijf Budget is onderdeel van het moederbedrijf. Het bedrijf verhuurt veelal in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, de Caraïben, India, Australië, Nieuw-Zeeland en verscheidene Europese landen. Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 5.000 kantoren en dat maakt het een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld.

In 1946 startte het bedrijf met slechts drie auto’s. Men begon op het Willow Run Airport in Ypsilanti, Michigan (Verenigde Staten). In de daaropvolgende jaren groeide het bedrijf met grote stappen. Het was in 1953 zelfs als het op een na grootste autoverhuurbedrijf in het land. Toen het bedrijf tien jaar bestond, had het autoverhuurbedrijf tevens uitgebreid naar Canada, Europa en Mexico.

Kwaliteit huurauto

Over het algemeen levert Avis hoge kwaliteit auto’s. In de verschillende landen waar het bedrijf actief is, heeft het bedrijf allemaal vrij nieuwe auto’s staan. Enkele auto’s zijn voorzien van navigatiesystemen, cruise control, kinderzitjes of andere luxeartikelen. Afhankelijk van het huurbedrag dat u betaalt, heeft u ook meer of minder luxe. U kunt tijdens het afrekenen zelf aangeven welke (extra) opties u wilt.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

Het verschilt sterk per land welke Avis auto u kunt huren. Zo kunt u in Nederland bijvoorbeeld een Mercedes, een Opel of een Volkswagen auto huren. Echter heeft u in het Caraïbisch gebied juist een heel ander aanbod aan auto’s. Als u graag wilt weten welke auto u kunt huren per locatie, kunt u een plaats en ophaal- en inleverdatum invoeren in de autozoeker. Vervolgens kunt u direct bekijken welke auto’s er allemaal beschikbaar zijn per land en per locatie.

Vergelijk prijzen van Avis autoverhuur

Wilt u graag prijzen vergelijken van Avis autoverhuur? Dan kunt u gemakkelijk gebruikmaken van onze website. U kunt kiezen voor een ophaal- en inleverlocatie. Als u kiest voor het buitenland, kiest u altijd voor een ophaal- en inlevertijd van de tijd op die locatie. Verder dient u aan te geven of u tussen de 25 en 70 jaar oud bent. Jongeren onder de 25 jaar en ouderen boven de 70 jaar kunnen namelijk een beperkter aanbod aan auto’s huren. Dit zijn namelijk de risicogroepen en Avis kiest er om die reden voor om het aanbod te verkleinen.

Avis ervaringen

Bent u benieuwd naar Avis ervaringen? Op het internet leest u over zeer verschillende ervaringen. Er zijn natuurlijk ook talloze kantoren van het bedrijf. Afhankelijk van uw vakantiebestemming zal men andere ervaringen hebben per locatie. Als we een betrouwbare review website als Trustpilot ernaast houden, zijn de reviews over het algemeen redelijk. Avis scoort een TrustScore van 6.6 uit 10. 40 procent van de beoordelaars heeft de maximale score van vijf sterren toegekend aan het autoverhuurbedrijf. Dat wordt gevolgd door de op een na hoogste score van vier sterren: 21 procent koos voor deze beoordeling. Echter koos 14 procent van de beoordelaars voor de laagste score. Dat betekent dat een op zeven mensen niet tevreden is over de dienstverlening van Avis.

Avis auto huren in het buitenland

Avis is een internationaal autoverhuurbedrijf en heeft wereldwijde locaties. Een Avis auto huren in het buitenland behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Het aanbod aan auto’s verschilt sterk per locatie. Afhankelijk van het gebied wordt er soms gewerkt met handgeschakelde auto’s, maar soms ook met automaten. Ook de merken kunnen flink verschillen per land en per kantoor.

Particulier een auto huren

Bij Avis kunt u ook als particulier een auto huren voor op de langere termijn. U kunt bijvoorbeeld een maand of een jaar lang rondrijden in een nieuwe auto. Dit wordt ook wel private lease genoemd. Uiteraard kunt u particulier een auto huren via onze website. Maak daarvoor gebruik van onze autohuurvergelijker.

Zakelijk een auto huren

Als u wilt, kunt u ook zakelijk een auto leasen bij Avis. U kunt dan in een splinternieuwe autorijden en zodoende uw klanten bezoeken. Ook dit kan voor een bepaalde termijn: per maand, per half jaar of per jaar. U kunt ook zakelijk een auto huren bij Avis via onze vergelijker. Daarmee kunt u zowel particulier als zakelijk een auto huren via onze website.

Hoe kan ik een auto huren bij Avis via jullie website?

Wilt u een Avis auto huren? Dan kunt u dat simpelweg aangeven in de autovergelijker. Geef simpelweg het pick-up station van uw vakantiebestemming aan. Op basis van uw invoer toont de vergelijkingstool direct de goedkoopste huurauto bovenaan. Dit hoeft niet per se Avis te zijn, maar kan ook een ander autoverhuurbedrijf zijn. In de filters kunt u nog eenvoudig aangeven wat uw wensen zijn. Zo kunt u onder andere kiezen voor een onbeperkt aantal kilometers of kunt u selecteren dat u geen eigen risico wilt. Afhankelijk van de filters worden er ook nieuwe prijzen getoond in het overzicht. Bovenaan in de tool kunt u ook direct aangeven wat voor type auto u wilt. Wilt u voordelige kleine auto, een compacte auto, een familieauto of een duurdere variant? U kunt het simpelweg aangeven.

Heeft u een geschikte auto gevonden? Dan kunt u klikken op ‘boek nu’. U kunt hier eventueel nog verscheidene extra’s invoeren. Zo kunt u kiezen voor gps of baby- of kinderzitjes. Binnen slechts twee minuten rondt u uw bestelling af en kunt u uw bestelling voldoen per iDEAL of creditcard.

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Als u een Avis auto huren gaat, kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Verzekerd tegen schade en diefstal;
  • Restitutie van het eigen risico bedrag;
  • Een duidelijke tankregeling per ophaallocatie;
  • Vaak een onbeperkt aantal kilometers (maar dat kan verschillen per ophaallocatie, check de voorwaarden);
  • Een aansprakelijkheidsverzekering is inbegrepen.

In sommige gevallen dient u nog wel te betalen voor een extra bestuurder. Als dat het geval is, wordt dit aangegeven in de autovergelijker. Vaak dient u dit bedrag op locatie te voldoen.

Onafhankelijk een Avis huurauto vergelijken

Via onze website kunt u altijd onafhankelijk huurauto’s vergelijken. Om die reden kan het ook zijn dat Avis niet altijd bovenaan staat in onze vergelijkingstool. De goedkoopste aanbieder staat namelijk altijd bovenaan. Daarmee kunt u altijd de meest voordelige keuze maken. Wij werken onafhankelijk van alle autoverhuurpartijen en kiezen er om die reden voor om de goedkoopste aanbieder bovenaan te plaatsen.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag een Avis auto huren, maar heeft u hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via ons contactformulier. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur (Nederlandse tijd) helpen wij u graag. Kunt u uw vraag of opmerking zo duidelijk mogelijk naar ons insturen? Dan kunnen wij u ook een uitgebreid en goed antwoord geven. We horen het graag van u.

2.2/10 - (37 stemmen)

Plaats een reactie