National Car Rental

Wilt u graag een auto huren bij National Car Rental? Vergelijk vandaag nog diverse aanbieders en rondt uw reservering af binnen slechts enkele minuten. Betalen kan gemakkelijk per iDEAL. U heeft daarmee geen creditcard nodig voor uw boeking.

Over National Car Rental

National Car Rental is een internationale speler een enorme autovloot. Het bedrijf heeft locaties in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika, het Caraïbisch Gebied, Azië, Afrika en Oceanië. De meeste kantoren bevinden zich echter in de Verenigde Staten.

Het bedrijf is dan ook opgericht in dit land. In 1947 nam het zijn intrede. National Car Rental is inmiddels overgenomen door Enterprise Holdings. Deze holding bezit ook onder andere Enterprise Rent-A-Car en Alamo Rent a Car. Daarmee heeft het moederbedrijf, internationaal, ook een groot aandeel op de autoverhuurmarkt.

Kwaliteit huurauto’s

Deze autoverhuurder verhuurt huurauto’s op internationaal niveau. U kunt er dan ook van uitgaan dat de kwaliteit van de huurauto’s via National Car Rental prima op orde zijn. Regelmatig wordt de vloot met auto’s vernieuwd. Te oude auto’s of auto’s met te veel kilometers worden namelijk verkocht en vervangen.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

National Car Rental heeft een zeer divers aanbod aan huurauto’s. Men is niet gebonden aan een bepaald merk, maar verhuurt auto’s van de meest uiteenlopende merken. Wel heeft u keuze uit talloze modellen. Zo kunt u niet alleen kleinere personenauto’s huren, maar kunt u zelfs kleine vrachtwagens huren. Handig als u wilt verhuizen. In Nederland heeft het bedrijf namelijk ook een aantal vestigingen.

Vergelijk prijzen van National Car Rental

Bent u op zoek naar de voordeligste autoverhuurder? Dan kunt u gemakkelijk prijzen vergelijken via onze website. Met slechts enkele klikken op de knop is uw reservering afgerond. U vergelijkt niet alleen deze autoverhuurder, maar alle beschikbare autoverhuurpartijen. Zo weet u zeker dat u de beste prijs krijgt. U vergelijkt bovendien volledig onafhankelijk via onze website.

National Car Rental ervaringen

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Dat is natuurlijk ontzettend logisch als u hier een auto wilt huren. Daarvoor hebben we de populaire en tevens betrouwbare reviewwebsite Trustpilot geraadpleegd. Het aantal reviews op deze website is echter mager. Momenteel heeft het bedrijf een Trustscore van 6.2 uit 10. Dat is gebaseerd op slechts acht reviews. 38 procent was volledig tevreden, terwijl ook 38 procent juist ontevreden was. De rest van de huurders zat daar precies tussen. Gezien het lage aantal reviews, is dit niet echt een betrouwbare bron.

Om die reden hebben we ook de website van Rentalcars.com geraadpleegd. Op de website scoort het bedrijf een 8 uit 10. Dat is een ruime voldoende. Het is gebaseerd op meer dan 10.000 reviews. Daarmee lijkt ons National Car Rental een betrouwbare partij.

National Car Rental auto huren in het buitenland

Deze autoverhuurder heeft niet alleen kantoren in Nederland, maar uiteraard ook daarbuiten. Het bedrijf is opgericht in de Verenigde Staten en men heeft hier dan ook de meeste kantoren. Echter heeft deze verhuurder ook talloze kantoren in andere landen, waaronder in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika, het Caraïbisch Gebied, Azië, Afrika en Oceanië. Wilt u weten of National Car Rental ook auto’s verhuurt op uw reisbestemming? Vergelijk dan via ons handige reserveringsysteem.

Particulier een auto huren

Wilt u graag particulier een auto huren? Dat kan ontzettend gemakkelijk via onze website. De meeste huurders zullen dan een auto dan ook particulier huren. Vrijwel alle huurders huren namelijk een auto tijdens een (rond)reis in het buitenland. Via het handige reserveringsysteem kunt u niet alleen snel uw reservering afronden, maar u kunt deze ook nog eens gemakkelijk voldoen per iDEAL. Daarmee is er geen creditcard vereist. De keuze uit aanbieders is ruim en het aanbod huurauto’s wordt daarmee ook erg groot.

Zakelijk een auto huren

Wilt u daarentegen liever zakelijk een auto huren? Bijvoorbeeld omdat u op zakenreis gaat? Dan kan dat gelukkig ook erg eenvoudig. Het huren van een auto gaat namelijk op precies dezelfde manier. Echter kunt u nadien een btw-factuur aanvragen. Deze kunt u dan verwerken in uw administratie. Wel zo gemakkelijk.

Hoe kan ik een auto huren via Huurauto.nl?

Een auto huren via onze website is ontzettend eenvoudig. Binnen slechts enkele minuten kunt u uw huurauto naar keuze boeken. Voer simpelweg uw reisbestemming en reisdata in. Op basis daarvan kan het systeem bekijken welke auto’s er allemaal beschikbaar zijn.

Zodra u uw reisdata en –bestemming hebt ingevoerd, kunt u gemakkelijk gebruikmaken van de beschikbare filters. Het is bijvoorbeeld erg handig om van tevoren al aan te geven wat voor type auto u nodig heeft. Heeft u een kleine auto nodig of rijdt u liever iets luxer? Of wilt u juist een SUV met een 4×4-aandrijving, omdat u een bepaald gebied bezoekt? U geeft het gemakkelijk aan bovenaan in het reserveringssysteem.

Daarnaast kunt u ook nog filteren op allerlei andere randzaken. Wilt u bijvoorbeeld een onbeperkt aantal kilometers? Of wilt u graag extra’s op uw auto? Geef het aan, zodat de vergelijker precies de goedkoopste aanbieder op basis van uw filters bovenaan kan zetten.

Heeft u de geschikte auto gevonden? Dan kunt u simpelweg klikken op ‘boek nu’. Binnen slechts enkele momenten is uw reservering vervolgens afgerond. Zo gemakkelijk is het!

Wat is inbegrepen bij mijn reservering?

Wilt u graag een auto huren via Huurauto.nl? Dan kunt u er altijd van uitgaan dat u goed verzekerd bent. Standaard bent u namelijk WA-verzekerd. Ook een aansprakelijkheidsverzekering is vaak alvast inbegrepen. Dat kan echter verschillen per auto en verhuurder. Gelukkig kunt u per deal direct inzien wat wel of niet is inbegrepen. Zodoende komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook staat bij iedere auto direct aangeven of u wel of geen onbeperkte kilometers heeft tijdens uw huurperiode.

Hulp nodig?

Wilt u graag een prachtige huurauto via National Car Rental, maar heeft u toch nog hulp nodig bij uw reservering? Of heeft u andere vragen omtrent onze website? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur (Nederlandse tijd). Binnen deze werkuren helpen wij u uiteraard graag.

3.6/10 - (36 stemmen)

Plaats een reactie