Vroegboekkorting voor uw huurauto

Als u uw huurauto vroegtijdig boekt, krijgt u vroegboekkorting voor uw huurauto. Dat kan erg aantrekkelijk zijn: niet alleen voor de korting, maar ook voor een aantal andere zaken. Daarover vertellen wij u graag meer in dit artikel.

1. Geld besparen

Vroegboekkorting betekent natuurlijk vooral veel geld besparen. Niet voor niets staat deze reden dan ook bovenaan dit lijstje. Als u een leuke vakantiebestemming heeft geboekt, heeft u natuurlijk al te maken met voldoende kosten. Een beetje geld besparen zou dan natuurlijk wel zo fijn zijn. Buiten het hoogseizoen zijn huurauto’s bovendien ook goedkoper te huren. Vooral in de maanden december, januari en februari zijn de huurauto’s goedkoper. Gedurende de zomermaanden zijn huurauto’s vaak wat duurder. U kunt echter vooralsnog genieten van vroegboekkorting in de zomermaanden, zolang u maar tijdig boekt.

2. Meer keuze

Vroegboekkorting? Het betekent eigenlijk ook dat u simpelweg veel meer keuze hebt en dat is natuurlijk ook een gevoel van korting. Als u een bepaald model zoekt, is de kans natuurlijk groot dat deze nog beschikbaar is voor de ingevoerde data. Immers boeken niet veel mensen hun auto zover vooruit. Daarom is het dus ook erg slim om uw huurauto tijdig te boeken.

3. Geen beschikbaarheid?

Als u niet profiteert van vroegboekkorting, kan het zijn dat uw gewenste huurauto tegen de tijd niet meer beschikbaar is. Als u zelfs erg lang wacht, kan het zijn dat alle huurauto’s ‘uitverkocht’ zijn. Zodra u uw vliegticket boekt, is het dus ook direct raadzaam om uw huurauto te reserveren. Daarmee bespaart u veel gedoe en heeft u er bovendien geen omkijken meer naar.

Een auto huren voor uw volgende reis?

Wilt u graag een auto huren voor uw volgende reis? Dan kunt u gebruikmaken van onze handige autovergelijker. Op basis van uw reisbestemming en uw reisdata berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. Voor het gemak staat de goedkoopste huurauto altijd bovenaan. U kunt uw auto reserveren binnen slechts enkele minuten tijd. Bovendien kunt u via onze website een auto huren zonder creditcard. Dat betekent dat u uw reservering gemakkelijk online kan afronden met behulp van de Nederlandse betaalmethode iDEAL. Veilig en vertrouwd betalen via uw eigen bankomgeving dus!

8.2/10 - (23 stemmen)

Plaats een reactie