Dollar Rent A Car

Dollar Rent A Car is een internationaal opererend autoverhuurbedrijf, waarvan het hoofdkantoor in Florida is gevestigd. Via Huurauto.nl kunt u gemakkelijk prijzen, auto’s en extra’s vergelijken. U kunt gemakkelijk uw huurauto afrekenen via iDEAL en u heeft geen creditcard nodig.

Over Dollar Rent A Car

Dollar Rent A Car is opgericht in Los Angeles, Californië (de Verenigde Staten). In 1990 werd het bedrijf gekocht door Chrysler. In de opvolgende jaren is het bedrijf erg gegroeid. Zo had het in 2001 een vloot van 78.600 huurauto’s in 268 locaties in de Verenigde Staten. In 2016 had het bedrijf echter 489.800 auto’s op 4.435 locaties. Daarmee is het bedrijf in 15 jaar flink gegroeid.

Ook internationaal is het bedrijf steeds groter geworden. Zo vestigde het haar eerste Europese vestiging in Parijs. Later breidde het bedrijf ook uit naar België, andere plaatsen in Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Kort daarna vestigde Dollar Rent A Car zich ook in Spanje. In 2014 breidde men uit naar Ierland en in 2015 vestigde men zich ook in Italië.

In 2017 koos Dollar Rent A Car ervoor om een Pools verhuurbedrijf over te nemen. Daarmee vestigde het bedrijf zich ook in Polen. In mei 2017 werd bekend dat het bedrijf zich ook zou vestigen in Sri Lanka. Daarmee opereert het bedrijf inmiddels in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Kwaliteit huurauto

Deze autoverhuurder heeft een ontzettend grote vloot aan huurauto’s. Over het algemeen verkeren de auto’s in goede staat. Men levert veelal nieuwe auto’s aan hun huurders en dat zorg voor weinig problemen op de weg. Het kan natuurlijk wel verschillen per vestiging, maar over het algemeen kunt u genieten van kwalitatieve auto’s.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

Het bedrijf heeft talloze auto’s waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een goedkope huurauto, maar u heeft ook keuze uit duurdere modellen. Zo kunt u onder andere een grote SUV huren, maar u kunt ook kiezen voor een simpele Chevrolet Spark. Als u een huurauto boekt bij Dollar Rent A Car, krijgt u altijd het type auto dat u boekt of een soortgelijk model. Als er bijvoorbeeld momenteel geen Nissan Versa beschikbaar is, kan het zijn dat u een soortgelijke auto krijgt. Dat werkt overigens bij heel veel autoverhuurbedrijven op deze manier. Het aanbod aan auto’s verschilt sterk per kantoor.

Vergelijk prijzen van Dollar Rent A Car

Wilt u graag een scherpe actiedeal? Vergelijk prijzen van Dollar Rent A Car en profiteer van voordeel via Huurauto.nl. U kunt gemakkelijk prijzen vergelijken via onze handige vergelijkingstool. Als u vergelijkt via onze huurautovergelijker, vergelijkt u ook directe andere beschikbare autoverhuurders op de uitgekozen locatie. Zo kunt u altijd de goedkoopste deal vinden. Wilt u alleen filteren op Dollar Rent A Car? Dan kunt u dat gemakkelijk aangeven in de vergelijker.

Dollar Rent A Car ervaringen

Wilt u graag een auto huren bij Dollar Rent A Car? Dan wilt u vast weten hoe andere klanten dit bedrijf hebben ervaren. Daarvoor hebben we de populaire website Trustpilot geraadpleegd. Via deze website kunnen mensen reviews achterlaten. De betrouwbare redactie van Trustpilot controleert regelmatig of de reviews echt zijn. Ook Dollar Rent A Car heeft een pagina op deze website. Het bedrijf heeft deze pagina echter niet geclaimd en reageert ook niet op (negatieve) feedback van klanten.

Negatieve feedback van klanten is zeker aanwezig op deze reviewwebsite. Maar liefst 80 procent van de beoordelaars gaf de laagste score: een ster. Slechts 8 procent van de beoordelaars was wel tevreden over deze verhuurder. Het zijn voornamelijk Amerikanen die reviews hebben achtergelaten op de website. Als u autoverhuurders vergelijken gaat, is het dan ook raadzaam om verschillende partijen te vergelijken. De reviews van deze autoverhuurder zijn namelijk niet erg goed.

Dollar Rent A Car in het buitenland

Dollar Rent A Car heeft enkele locaties in Nederland. We kunnen voorstellen dat u vooral een auto wilt huren in het buitenland. Gelukkig heeft dit bedrijf talloze vestigingen in de Verenigde Staten, Frankrijk, België, Luxemburg, Spanje, Italië en meer. Het bedrijf is daarmee actief in zowel Noord-Amerika als Europa. Daarnaast zijn er enkele vestigingen in Azië, waaronder Sri Lanka.

Particulier een auto huren

De meeste reizigers zullen particulier een auto huren. Gelukkig is dat tegenwoordig erg eenvoudig. Immers kunt u gemakkelijk online vergelijken én afrekenen. Daarmee hoeft u niet meer te onderhandelen op locatie. Particulier een auto huren was nog nooit zo eenvoudig én voordelig. Via onze website kunt u gemakkelijk per iDEAL afrekenen: een creditcard is geen vereiste. Wel is een creditcard op locatie wel handig. Door middel van een creditcard hoeft u namelijk geen borg in contanten te betalen op locatie.

Zakelijk een auto huren

Gaat u daarentegen zakelijk op reis? Dan kunt u ook zakelijk een auto huren. Hiervoor kunt u altijd vragen naar een btw-factuur. Hier kunt u uw bedrijfsnaam op laten plaatsen. Deze kunt u vervolgens verwerken in uw boekhouding.

Hoe werkt de huurautovergelijker op jullie website?

Wilt u graag een auto huren bij Dollar Rent A Car? Dan kunt u gemakkelijk huurauto’s vergelijken via onze vergelijkingstool. U hoeft hierbij alleen maar uw bestemming en ophaal- en inleverdata in te voeren. Op basis daarvan kan de rekentool gemakkelijk berekenen welke aanbieder in uw situatie het voordeligste is. Hierbij kunt u ook altijd nog eenvoudig filteren op bepaalde zaken. Zo kunt u er onder andere voor kiezen om het eigen risico af te kopen. Als u schade maakt, staat u dan niet direct voor erg hoge kosten. Ook kunt u filteren op verscheidene andere zaken, zoals extra opties op de auto.

De extra opties kunt u ook altijd nog aangeven tijdens het afrekenen. Zo kunt u kiezen voor navigatie in de auto of kunt u een kinderzitje huren. Deze is natuurlijk onmisbaar, indien u met kinderen reist.

‘We never forget whose dollar it is’

Het bedrijf heeft een erg leuke slogan ‘we never forget whose dollar it is’. Daarmee wil het bedrijf aangeven dat zij nooit extra (onnodige) kosten in rekening zouden brengen. Men wil graag eerlijke prijzen bieden voor het aanbod huurauto’s.

Onafhankelijk Rent A Car huurauto’s vergelijken

Via onze website kunt u altijd onafhankelijk Rent A Car huurauto’s vergelijken. Immers staat de goedkoopste aanbieder, op basis van uw invoer, altijd bovenaan. U kunt tevens gemakkelijk filteren op bepaalde zaken. Daarmee bent u altijd verzekerd van een voordelige huurauto.

Hulp nodig?

Wilt u graag een Dollar Rent A Car auto huren, maar heeft u enkele vragen over het proces? Of weet u niet precies voor welke aanbieder u moet kiezen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur (Nederlandse tijd). Gedurende deze uren helpen wij uiteraard graag met al uw vragen (of opmerkingen).

3/10 - (50 stemmen)

Plaats een reactie