Firefly

Wilt u graag een huurauto reserveren van Firefly? Dan bent u bij Huurauto.nl aan het juiste adres. U kunt namelijk gemakkelijk verschillende verhuurpartijen met elkaar vergelijken. U kunt uw reservering gemakkelijk online afronden per iDEAL of creditcard. Een creditcard is daarmee geen harde vereiste. Handig is het wel.

Over Firefly

Firefly is een autoverhuurbedrijf dat, naar eigen zeggen, huurauto’s verhuurt tegen een scherp tarief. Men focust zich vooral op toeristen. Het bedrijf heeft locaties in onder andere Malaga, Alicante, Sevilla, Valencia, Rome, Milaan, Catania, Bologna, Cagliari, Pisa, Toulouse, Bordeaux, Parijs en Marseille. Op korte termijn wil het bedrijf ook uitbreiden naar Kroatië en IJsland. Firefly maakt onderdeel uit van het grotere Hertz.

Van dag tot dag kunt u een auto huren bij dit bedrijf. U hoeft daarmee niet voor minimaal een aantal dagen te huren. De autovloot van deze autoverhuurder is breed: u heeft een ruime keuze uit talloze opties. Of u nu een budgetauto zoekt of een bestelbusje: bij Firefly vindt u het allemaal. Als u wilt, kunt u ook handleidingen verkrijgen van het bedrijf. Hier staat nuttige informatie in over brandstof en veiligheid. Zo kunt u met een gerust hart starten aan uw reis. U bent bovendien altijd verzekerd als u een huurauto huurt bij Firefly.

Kwaliteit huurauto

Deze aanbieder is onderdeel van het grotere Hertz. Deze aanbieder heeft over het algemeen een groot aanbod aan huurauto’s. De huurauto’s zijn veelal van hoge kwaliteit. De meeste auto’s worden bovendien in westerse landen verhuurd en daarmee kunt u ook uitgaan van de westerse normen.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

Deze autoverhuurder heeft een breed aanbod aan huurauto’s. Het is niet zo dat men gebonden is aan een bepaald automerk. Gelukkig heeft u daardoor ook een ruime keuze uit auto’s. Als u reserveert, kunt u direct kiezen voor een bepaalde auto. Indien deze onverhoopt toch niet op voorraad is, krijgt u een soortgelijk model.

Vergelijk prijzen van Firefly autoverhuur

Wilt u graag prijzen van Firefly autoverhuur vergelijken? Dan kunt u deze autoverhuurder, inclusief andere partijen, gemakkelijk vergelijken via ons reserveringssysteem. Een auto huren was dan ook nooit zo eenvoudig.

Firefly ervaringen

Wilt u graag een auto huren bij deze autoverhuurder? Dan wilt u vast en zeker ook reviews en beoordelingen van anderen raadplegen. Dat is een logische keuze. Daarvoor hebben wij de website Trustpilot bekeken. Op de website zijn meerdere accounts aanwezig. Voor verschillende kantoren zijn namelijk verschillende accounts geopend. Geen enkel account is echter geclaimd door het bedrijf en daarmee heeft deze verhuurder ook niet de mogelijk om te reageren op (negatieve) feedback.

Negatieve feedback is echter zeker aanwezig op de verschillende accounts. De meeste accounts hebben slechts een tot anderhalf sterren. Veel huurders zijn ontevreden over de dienstverlening van deze partij. Het zijn vooral extra bijkomende kosten waar men ontevreden over is. Velen betalen te veel voor de huur van een auto vanwege deze extra kosten. Ook klagen veel huurders over verzekeringen die op locatie extra worden ‘aangesmeerd’. Deze zouden veel te duur zijn.

Firefly auto huren in het buitenland

Firefly is van oorsprong een buitenlandse autoverhuurpartij. Het aanbod aan buitenlandse bestemming is ook relatief ruim. Het is nog geen grote jongen, zoals Budget of Avis, maar het is wel aan het groeien. Zo heeft het bedrijf bestemming in onder andere Frankrijk, Spanje en Italië. Ook zijn er een aantal internationale kantoren, waaronder in Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).

Particulier een auto huren

Gaat u op reis naar Italië, Frankrijk of Spanje en wilt u graag een auto huren? Dan kunt u via onze website particulier uw favoriete auto huren. U heeft een ruime keuze uit talloze modellen. Zo kunt u kiezen voor een compact model, maar ook voor een SUV of een busje. Voor ieder budget is er wel een geschikte auto beschikbaar. Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk.

Zakelijk een auto huren

Wilt u daarentegen liever zakelijk een auto huren? Dat kan natuurlijk ook. Met behulp van ons handige reserveringssysteem kunt u ook eenvoudig een auto huren op naam van uw onderneming. Vraag simpelweg om een factuur en dan ontvangt u deze van ons. Deze kunt u vervolgens verwerken in uw administratie.

Hoe kan ik een Firefly auto huren via Huurauto.nl?

Een auto huren via onze website is ontzettend eenvoudig. U kunt simpelweg aangeven wanneer u vertrekt en waar u een auto wilt huren. Op basis van uw invoer zal het reserveringssysteem bekijken welke aanbieder in uw geval het voordeligste is. De goedkoopste aanbieder staat altijd bovenaan.

Naar wens kunt u ook nog filteren op bepaalde zaken die handig kunnen zijn voor uw reservering. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om uw eigen risico af te kopen. Ook kunt u verscheidene extra opties selecteren. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat u direct kunt bepalen wat voor type auto u wilt. Wilt u bij voorkeur een SUV of wilt u daarentegen liever een kleinere auto? U kunt het gemakkelijk aangeven.

Heeft u een geschikte huurauto gevonden? Dan bent u nog enkele momenten kwijt aan de reservering. Dat gehele proces duurt slechts twee minuutjes. Druk op ‘boek nu’ en maak reserveer uw auto direct.

Wat kan ik verwachten van mijn reservering?

Als u een auto reserveert, kunt u verwachten dat standaardverzekeringen zijn inbegrepen. Daarmee bent u dus altijd WA-verzekerd. Echter is het wel belangrijk om te weten dat bepaalde zaken niet inbegrepen zijn. Zo zult u eventuele extra’s, zoals gps en kinderzitjes, apart moeten bijboeken. Ook een comfort- of relaxdekking is niet standaard inbegrepen. Tijdens het afrekenen kunt u precies nagaan wat wel of niet inbegrepen is.

Onafhankelijk een Firefly huurauto vergelijken

Via Huurauto.nl kunt u eenvoudig en snel alle autoverhuurders met elkaar vergelijken. Dat werkt laagdrempelig en deze dienst is bovendien volledig gratis. De tarieven die u vindt op de website van de aanbieder, vindt u ook op onze website. Bovendien kunt u direct online boeken en betalen via uw favoriete betaalmethode. Betaalt u liever met iDEAL dan met een creditcard? Dat kan eenvoudig via ons handige reserveringssysteem. De aanbieder naar keuze handelt uw aanvraag verder af.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag een Firefly huurauto reserveren, maar heeft u onverhoopt toch nog vragen? Dan kunt u uiteraard op ieder moment contact met ons opnemen. Op werkdagen staan we u graag te hulp tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt via het contactformulier uw vraag of opmerking insturen. We helpen u zo spoedig mogelijk.

3.4/10 - (91 stemmen)

Plaats een reactie