Sunny Cars

Wilt u graag een voordelige auto huren bij Sunny Cars? Vergelijk huurauto’s, prijzen en extra’s via Huurauto.nl! U kunt uw reservering gemakkelijk online afronden en betalen per iDEAL. Een creditcard is daarmee niet vereist via onze website. Wel zo gemakkelijk.

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 opgericht in München. Overigens komt de autoverhuurder Sixt ook uit deze Duitse stad. Terug naar Sunny Cars: het werd opgericht door Kai Sannwald, wie ook nog steeds CEO en eigenaar is. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke Europese autoverhuurders. Sunny Cars heeft ook contracten afgesloten met andere partijen, waaronder Alamo, Budget en Europcar.

Het bedrijf is actief in meer dan 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen. Tijdens zowel een zakenreis als een plezierreis kunt u een prachtige auto huren via dit bedrijf. Men werkt volgens de Rent a Smile filosofie. Niets is belangrijker dan een glimlach op het gezicht van de huurders. Men belooft geen extra kosten ter plaatse en onverhoopte schade wordt altijd gedekt. Bij vragen of problemen kunt u het bedrijf bereiken via het noodnummer.

Kwaliteit huurauto

Deze autoverhuurder heeft een enorme autovloot. Over het algemeen worden auto’s relatief snel weer verkocht na een bepaalde periode. Daarmee houdt het bedrijf het aanbod aan huurauto’s nieuw. U kunt er daarom ook vanuit gaan dat u een kwalitatieve auto meekrijgt van het bedrijf. Loopt u onverhoopt toch tegen problemen aan? Geen probleem, bel het noodnummer en u wordt ten alle tijden geholpen.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

Sunny Cars heeft talloze vestigingen. Het aanbod aan auto’s kan sterk verschillen per kantoor. Het is namelijk niet zo dat het bedrijf een bepaald merk verhuurt. Daarmee heeft u ook een ruim aanbod. U kunt kiezen uit kleine personenauto’s, maar ook uit busjes, luxeauto’s en vrachtwagens. Het bedrijf heeft het allemaal.

Vergelijk prijzen van Sunny Cars

Wilt u graag een auto huren? Dan is het altijd raadzaam om prijzen te vergelijken. Soms is een bepaalde huurauto wel vele malen goedkoper bij een andere aanbieder. De tarieven kunnen sterk verschillen per kantoor en aanbieder. Online vergelijken loont dan ook altijd. Via het handige reserveringssysteem kunt u gemakkelijk en snel de verschillende auto’s en aanbieders met elkaar vergelijken. De goedkoopste aanbieder staat altijd bovenaan.

Sunny Cars ervaringen

Wilt u graag een auto huren bij Sunny Cars? Dan wilt u vast lezen over ervaringen van anderen. We hebben goed nieuws, want op de website van Trustpilot is deze autoverhuurder ontzettend goed beoordeeld. Men scoort maar liefst een TrustScore van 9 uit 10. Dat is ontzettend goede score op ruim 6.500 reviews! Er zijn maar weinig autoverhuurbedrijven die dat deze partij nadoen.

Het account op Trustpilot is geclaimd door Sunny Cars. U kunt precies zien welke reviews een geverifieerde order zijn. Op negatieve beoordelingen reageert deze autoverhuurder. Zij proberen de klant dan toch nog enigszins tevreden te stellen.

De meeste autoverhuurders zijn niet zo goed beoordeeld. Gezien het aantal reviews is het ook nog eens erg betrouwbare score. Sunny Cars is daarmee wellicht wel de beste autoverhuurder.

Sunny Cars auto huren in het buitenland

Wilt u graag een Sunny Cars auto huren in het buitenland? Dan heeft een ontzettend ruime keuze uit kantoren. Het bedrijf is actief op meer dan 8.000 (vakantie)bestemmingen! Voer simpelweg uw ophaal- en afleverlocatie en reisdata in. Op basis daarvan kan het reserveringssysteem bekijken of Sunny Cars ook kantoren heeft op deze locatie. Tevens vergelijkt het systeem ook andere aanbieders. Wilt u alleen auto’s vergelijken van deze aanbieder? Dat kunnen we ons goed voorstellen met de goede reviews! U kunt andere aanbieders gemakkelijk wegfilteren uit het systeem.

Particulier een auto huren

Gaat u op vakantie naar een zonnige bestemming? Of heeft u in Nederland een huurauto nodig? Dan kunt u uiteraard particulier een auto huren via onze website. Dat werkt ontzettend eenvoudig via het reserveringssysteem. U vergelijkt niet alleen auto’s van Sunny Cars, maar ook van andere aanbieders. Zo weet u altijd zeker dat u niet te veel betaalt voor uw huurauto.

Zakelijk een auto huren

Gaat u daarentegen op zakenreis? Of heeft u in Nederland een auto nodig? Dan kunt u gemakkelijk een auto huren.

Hoe kan ik een auto huren bij Sunny Cars?

Wilt u graag een auto huren bij Sunny Cars? Dat werkt ontzettend gemakkelijk via ons reserveringssysteem. Voer simpelweg uw ophaal- en afleverlocatie in. Tevens kunt u de (reis)data invoeren. Op basis daarvan kan de vergelijkingstool direct berekenen welke aanbieder het voordeligste is. Het vergelijken duurt enkele ogenblikken.

Vervolgens komt u terecht bij een nieuw scherm. Hier kunt u verscheidene opties aangeven. Zo kunt u onder andere aangeven wat voor type auto u zoekt. Zo kunt u filteren van een kleine compacte auto tot een luxeauto. Daartussen zitten ook nog allerlei andere auto’s, waaronder busjes en familieauto’s.

Verder heeft u de mogelijkheid om te filteren op andere zaken. Zo kunt u filteren op auto’s zonder eigen risico of kunt u bepaalde auto-opties selecteren.

Heeft u de geschikte auto gevonden? Klik dan simpelweg op ‘boek nu’ en reserveer uw auto direct online. U kunt uw bestelling gemakkelijk afronden per iDEAL. Tijdens het afrekenen kunt u nog kiezen voor verscheidene extra opties. Zo kunt u bijvoorbeeld gps-navigatie bijboeken of kunt u een extra kinderzitje bijboeken.

Wat is inbegrepen?

Per auto kunt u precies zien wat wel of niet inbegrepen is bij de prijs. Ieder auto heeft een sterrenbeoordeling: drie, vier of vijf sterren. Bij drie sterren is er vaak een eigen risicobedrag inbegrepen. Als u schade rijdt, zult u daarvoor moeten betalen. Bij meerder sterren is het eigen risico afgekocht. Ditmaal zit het bij de huurprijs in. U betaalt wellicht wel meer, maar het betekent ook dat u niet voor hoge kosten komt te staan bij eventuele schade. Afhankelijk van uw wensen betaalt u een bepaalde prijs.

Hulp nodig?

Wilt u graag een Sunny Cars auto huren, maar heeft u nog enkele vragen over onze website? Of heeft u vragen over het huren van een auto in het algemeen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Uiteraard helpen wij u dan graag. Doorgaans reageren wij binnen een werkdag.

7.5/10 - (84 stemmen)

Plaats een reactie