Enterprise Rent-A-Car

Wilt u graag voordelig een auto huren bij Enterprise Rent-A-Car? Dan bent u bij Huurauto.nl aan het juiste adres. Hier vergelijkt u meerdere vestigingen, huurauto’s, prijzen en extra’s. U kunt uw huurauto betalen per iDEAL. Daarmee is een creditcard geen vereiste: wel zo handig.

Over Enterprise Rent-A-Car

Enterprise Rent-A-Car is een Amerikaans autoverhuurbedrijf, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Clayton, Missouri (Verenigde Staten). Naast autoverhuur verkoopt het bedrijf ook gebruikte auto’s en verhuurt men vrachtwagens.

In 1957 werd Enterprise Rent-A-Car opgericht. Oorspronkelijk had de onderneming een andere naam: Executive Leasing Company. In 1969 kreeg het bedrijf een nieuwe naam: Enterprise. Dat is vernoemd naar de USS Enterprise, een vliegdekschip welke de eigenaar diende tijdens de Tweede Wereldoorlog.

In 2009 werd het bedrijf een dochteronderneming van Enterprise Holdings, Inc. Eerder werd het bedrijf al overgenomen in 2007 door de Vanguard Automotive Group, het moederbedrijf van onder andere Alamo Rent A Car en National Car Rental.

Enterprise Rent-A-Car was de 21ste op de Forbes-lijst van grootste privébedrijven in Amerika in 2008.

Kwaliteit auto’s

Enterprise Rent-A-Car heeft verscheidene type auto’s. Gedurende de periode 2006-2008 kocht het bedrijf maar liefst 66.000 Chrevolet Impalas. Vanwege de grote inkoop, bespaarde het bedrijf flink op de lasten. Er werd maar liefst $175 dollar per auto bespaard. Over het algemeen zijn de auto’s van goede kwaliteit. Ook heeft het bedrijf een aantal elektrische auto’s in het ‘assortiment’. Zo kunt u desgewenst ook kiezen voor de Nissan Leaf of de Chevrolet Volt, beide elektrische auto’s. Ook zijn er talloze hybride auto’s waar u uit kunt kiezen.

Uit welke auto’s kan ik kiezen?

Het kan sterk verschillen per kantoor uit welke auto’s u kunt kiezen. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om alle auto’s op te delen in bepaalde klassen. Zo kunt u kiezen voor personenauto’s, SUV’s, trucks en busjes. Binnen die autoklassen kunt u weer kiezen uit verschillende modellen. Er zijn talloze merken waar u keuze uit heeft, waaronder Toyota, Ford, Nissan, Kia, Cadillac, Audi of Chevrolet. Het aanbod kan, zoals gezegd, wel sterk verschillen per kantoor. Als u wilt weten uit welke auto’s u kunt kiezen, kunt u het beste de vergelijkingstool raadplegen. Daarmee ontvangt u een live aanbod met de verschillende auto’s.

Vergelijk prijzen van Enterprise Rent-A-Car

Wilt u graag boeken tegen de scherpste autohuurtarieven? Vergelijk prijzen van Enterprise Rent-A-Car en andere autoverhuurders en bekijk directe welke aanbieder het voordeligste is. Vul gewoonweg uw bestemming in en geef een ophaal- en afleverdatum aan. Op basis daarvan kan de vergelijkingstool direct berekenen welke auto het goedkoopste is.

Enterprise Rent-A-Car ervaringen

Wilt u graag een auto huren bij Enterprise Rent-A-Car? Dan bent u vast en zeker benieuwd naar ervaringen van andere huurders. Daarvoor hebben we de populaire reviewwebsite Trustpilot geraadpleegd. Op deze website scoort het bedrijf niet erg goed. Op moment van schrijven scoort deze autoverhuurder een TrustScore van 2.5 uit 10. Dat is niet erg hoog.

Slechts 22 procent van de beoordelaars gaf aan volledig tevreden te zijn over dit bedrijf. Zij gaven de maximale score: vijf sterren. Echter gaf 67 procent van de beoordelaars de laagste mogelijke score. Dat betekent dat zij allesbehalve tevreden zijn over dit bedrijf. Twee op de drie beoordelaars is daarmee ontevreden. Enterprise Rent-A-Car heeft het account niet geclaimd op Trustpilot. Het bedrijf reageert daarmee ook niet op (negatieve) feedback van klanten.

Ook op de website van Consumer Affairs scoort het bedrijf slecht. Hier scoort men anderhalf ster uit vijf sterren. Ook hier heeft het bedrijf het account niet geclaimd. Op de website zijn de meeste beoordelaars geverifieerde huurders. Dat ziet er dus niet goed uit voor het bedrijf.

Enterprise Rent-A-Car auto huren in het buitenland

Enterprise Rent-A-Car heeft wereldwijd talloze locaties. Men heeft vooral veel kantoren in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. In Afrika, het Midden-Oosten, Azië en Oceanië zijn het aantal kantoren veel beperkter. Zo heeft het bedrijf alleen een vestiging in Réunion (Afrika).

Wilt u graag een auto huren in het buitenland? Dan kunt u de vergelijkingstool raadplegen. Op basis van uw invoer kan de rekentool gemakkelijk bepalen of Enterprise Rent-A-Car ook actief is in het land van uw vakantiebestemming.

Particulier een auto huren

Wilt u graag particulier een auto huren bij Enterprise Rent-A-Car? Dat kan uiteraard erg gemakkelijk via onze website. U kunt simpelweg onze vergelijkingstool raadplegen. Op basis van uw invoer ziet u direct welke aanbieder het voordeligste is.

Zakelijk een auto huren

Wilt u daarentegen liever zakelijk een auto huren? Dat kan ook gemakkelijk via onze website. U kunt namelijk altijd vragen naar een btw-factuur met uw bedrijfsgegevens daarop. Deze kunt u vervolgens gemakkelijk verwerken in uw administratie.

Hoe kan ik een auto huren via deze website?

Een auto huren via onze website is ontzettend eenvoudig. U heeft er niet eens een creditcard voor nodig. Via de handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk huurauto’s vergelijken. Dat werkt ontzettend gemakkelijk. In eerste instantie kunt u simpelweg uw reisbestemming opzoeken. Tevens kunt u aangeven wanneer u de huurauto wilt ophalen en wanneer u deze weer wilt inleveren. Vervolgens kunt u eenvoudig zoeken.

Tijdens de volgende stap kunt u gemakkelijk aangeven wat u wensen zijn. Zo kunt u onder andere selecteren wat voor type auto u graag wilt huren. Wilt u een grotere auto, een busje of is een kleinere personenauto al voldoende? Via de handige filters kunt u het gemakkelijk aangeven.

Heeft u een geschikte huurauto gevonden? Dan kunt u deze gemakkelijk boeken. U kunt het bestelproces afronden in minder dan twee minuten tijd. U rekent uw bestelling gemakkelijk af per iDEAL. Een creditcard is geen vereiste. Wel is het handig om een creditcard op locatie te hebben. Dat zorgt ervoor dat u geen borg in contanten hoeft af te geven. Dat scheelt weer pinkosten. Immers betaalt u vaak een transactievergoeding voor het pinnen van vreemde valuta in een ander land (indien u buiten Europa reist). Tevens heeft u, na inlevering van de auto, niet plotseling veel contant geld op zak (in een vreemde valuta). Een creditcard is echter vaak geen vereiste.

De garanties van Enterprise Rent-A-Car

Enterprise Rent-A-Car garandeert auto’s van hoge kwaliteit. Bovendien levert het bedrijf keurig op tijd en beschikt het over een enorme vloot auto’s.

Onafhankelijk een Enterprise Rent-A-Car huurauto vergelijken

Via onze website kunt u altijd onafhankelijk verschillende autoverhuurders met elkaar vergelijken. U vergelijkt daarmee niet alleen Enterprise Rent-A-Car, maar ook andere autoverhuurpartijen. Uw ideale huurauto vinden was nog nooit zo gemakkelijk.

Hulp nodig bij uw (huur)autokeuze?

Wilt u graag een auto huren bij Enterprise Rent-A-Car, maar heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze werkuren helpen we u graag met al uw vragen. Stuur uw vragen, opmerkingen of feedback zo specifiek mogelijk door, zodat we u aanvraag zo goed mogelijk in behandeling kunnen nemen.

2.7/10 - (36 stemmen)

Plaats een reactie