4% korting op een huurauto bij Europcar!

Wilt u extra voordelig een auto huren bij Europcar? Maak dan nu gebruik van de handige actiecode. Met behulp van deze code kunt u namelijk maar liefst vier procent krijgen op uw huurauto naar keuze.

Kortingscode

Deze kortingscode is geldig van 1 april tot en met 30 april. De vertrekperiode is echter langer: 1 april tot en met 16 mei. De code die u hiervoor kunt invoeren is 20180415. Wees er snel bij, want deze code verloopt na 30 april. Het zou natuurlijk zonde zijn als u deze scherpe actiedeal laat liggen.

Waarom Europcar?

Europcar is een van de meest voordelige verhuurders van huurauto’s. De populaire Europese aanbieder is inmiddels wereldwijd actief en heeft talloze kantoren. De autovloot van de autoverhuurder bestaat uit talloze huurauto’s: van kleine personenauto’s tot bestel- en verhuisauto’s en vrachtwagens. Indien u gaat verhuizen, kan Europcar ook een goede keuze zijn.

De voordelen van Europcar

Een auto huren bij Europcar is erg aantrekkelijk en gemakkelijk. Het serviceniveau van het bedrijf is bovengemiddeld en een auto huren via deze aanbieder is een fluitje van een cent. Dit Europese bedrijf biedt u onder ander de volgende voordelen:

  • Inlevermogelijkheid bij verschillende Nederlandse stadsvestigingen;
  • Gratis pechhulp binnen Europa (24/7 bereikbaar);
  • Vijfsterren kwalificatie van BOVAG;
  • Gegarandeerd een scherp tarief;
  • Regelmatig leuke actiekortingen.

Profiteer nu van het scherpe actietarief

Deze maand kunt u profiteren van een scherpe actiedeal: u kunt namelijk huren met een flinke korting. Gebruik de actiecode 20180415 en ontvang vier procent korting op het dagtarief. U kunt deze code gebruiken van 1 april tot en met 30 april (boekingsperiode). De vertrekdata zijn van 1 april tot en met 16 mei. Wees er snel bij, want voor u het weet is deze code niet langer geldig. Laat het niet liggen!

Wilt u deze kortingscode gebruiken? Surf dan naar de website van Europcar. Hier kunt u de code gemakkelijk invoeren in het reserveringssysteem.

4.7/10 - (26 stemmen)

Plaats een reactie