Uw rechten als reiziger? Download deze handige app!

Als u op vakantie gaat, wilt u natuurlijk gewoon lekker genieten. U komt in een heerlijke vakantiesfeer en u kunt even weer echt ontspannen. U hoeft niet meer te denken aan werk, maar u hoeft alleen maar te denken aan… Niets! Maar wat nou als uw vlucht geannuleerd wordt? Of uw bagage is plotseling verdwenen door een fout op de luchthaven? Wat zijn dan uw rechten als reiziger?

Uw rechten als reiziger

Uw rechten als reiziger. Het zijn geen zaken waar u eigenlijk mee bezig wilt houden. Immers wilt u graag denken aan uw volgende fantastische reis. Als er echter iets fout gaat, is het natuurlijk wel fijn om te weten wat uw rechten als reiziger zijn. Daarvoor kunt u gelukkig een zeer handige app voor downloaden. Deze is gemaakt voor de Europese Commissie en is geheel gratis te downloaden. Gaat er iets mis tijdens uw reis? Dan kunt u de app raadplegen. U weet dan wat u kunt doen.

Wat kan ik in de app terugvinden?

In de app kunt u ontzettend veel informatie terugvinden. Zo kunt u onder andere lezen wat u kunt doen bij een vertraging. In sommige gevallen kunt u namelijk ook een schadevergoeding claimen. Ook kunt u in bepaalde gevallen hulp krijgen vanuit de Europese wetgeving.

Het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat u first class geboekt heeft, maar plotseling op een normale stoel terechtkomt. Gelukkig gebeurt dat niet vaak, maar wat kunt u dan doen? De app vertelt het u!

Hopelijk komt u nooit in zo’n situatie, maar als u in zo’n situatie komt is deze app natuurlijk erg handig. Het vertelt u altijd wat uw rechten als reiziger zijn. Bovendien heeft u het altijd bij de hand. Downloaden dus!

Een auto huren voor uw volgende reis?

Wilt u alvast een auto huren voor uw volgende reis? Zorg er dan voor dat u deze van tevoren alvast huurt. Daarmee kunt u namelijk ontzettend veel geld besparen. U kunt gemakkelijk een auto huren via onze autovergelijker. Geef simpelweg aan waar u naar toe reist en op welke data. Op basis van uw invoer staat de goedkoopste huurauto altijd bovenaan. Zo gemakkelijk werkt het!

10/10 - (1 stemmen)

Plaats een reactie