Reizigers opgelet: de app TripIt is ontzettend handig!

Als u op reis gaat, zijn er verscheidene zaken die u moet regelen. Zo zult u uw huurauto moeten reserveren, moet u uw hotel reserveren, de vliegtickets boeken en moet u wellicht de routebeschrijvingen alvast klaarzetten. Dat brengt natuurlijk ook veel papieren met zich mee. Met TripIt kunt u alle gegevens gemakkelijk in een app bewaren.

De app TripIt

De app TripIt is handig voor iedereen die een beetje chaotisch is. Met behulp van deze app wordt de reis echter een stukje gemakkelijker. De app synchroniseert uw agenda, bewaart uw tickets en vouchers en bundelt bovendien alle belangrijke contacten in een handig overzicht. Dat is natuurlijk ontzettend handig, want zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Met behulp van de app heeft u immers alles bij de hand. Dat is toch erg gemakkelijk!

Delen met vrienden en familie

Ook heeft u de mogelijkheid om deze informatie te delen met vrienden en familie. U dient namelijk een viercijferige combinatie in te voeren in de app. Niemand anders kan de app dus inzien, mits u daar toestemming voor geeft. U kunt die code dus eventueel delen met vrienden of familie, zodat zij daar ook toegang toe hebben. Uiteraard kunt u deze code ook delen met degene waar u mee reist. Zo hebben jullie er allebei toegang toe.

De app downloaden

U kunt TripIt gratis downloaden voor zowel iOS als Android. Helaas is de app niet beschikbaar voor Windows smartphones.

Alvast een auto huren?

Wilt u graag goed voorbereid op reis gaan? Zorg ervoor dat u van tevoren een huurauto reserveert. U weet dan niet alleen zeker dat er een auto klaarstaat, maar ook weet u dat een scherpe prijs betaalt! Een auto huren kan gemakkelijk online via ons handige reserveringssysteem. Via het systeem kunt u verschillende autoverhuurders met elkaar vergelijken. Daarmee profiteert u altijd van de beste deal! Geef simpelweg aan wanneer u reist en naar welke bestemming u gaat. Op basis daarvan berekent de autovergelijker welke huurauto het voordeligste is.

10/10 - (1 stemmen)

Plaats een reactie