Rondreis door Oost-Canada met een huurauto

Veel reizigers maken een rondreis door West-Canada. Echter heeft Oost-Canada daarentegen juist ook ontzettend veel te bieden. Zo zijn er enkele verborgen pareltjes die u echt gezien moet hebben. Een rondreis door Oost-Canada met een huurauto is dan ook zeker een aanrader.

Thousand Islands

Thousand Islands (letterlijk vertaald betekent dit de duizend eilanden) is een archipel met exact 1.864 eilanden. Er zijn een aantal grotere eilanden, maar ook een aantal kleinere. Als u wilt, kunt u een meerdaagse tour boeken. U komt dan langs verschillende eilanden en daar kunt u ook overnachten. Sommige inwoners wonen zelfs in kastelen op een van de eilanden. Het is erg bijzonder om mee te maken. Overigens woont de Canadese bever ook in deze wateren! Het is natuurlijk ontzettend leuk als u deze kunt spotten.

Montréal

Montréal is een erg bijzondere stad. In de culturele stad spreekt men veelal Frans. Gedurende de zomermaanden worden er talloze culturele evenementen en festivals georganiseerd. Ook het nachtleven is hier ontzettend gezellig. Er zijn talloze goede clubs en gezellige bars rondom Rue Crescent en Rue Sainte-Catherine. U vindt deze wijken in de binnenstad.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

montreal canada

Ook kunt u ‘ondergronds’ gaan in de stad. Dit een enorm complex van tunnels en hallen onder het centrum van de stad. Hier bevinden zich maar liefst 1.600 winkels, hotels, restaurants, banken, bioscopen, musea, kantoren en faculteiten. Het is ontzettend indrukwekkend om te zien. U kunt een van de 120 in- en uitgangen gebruiken om naar binnen of buiten te gaan. Dat moet u gezien hebben tijdens uw rondreis door Oost-Canada met een huurauto.

Wijnliefhebber? Bezoek Niagara on the Lake

Niagara on the Lake is slechts een klein plaatsje, maar wel is het omringd door talloze wijngaarden. In het rustige plaatsje draait alles om het wijnproeven. Er worden verschillende fietstours georganiseerd, waarbij u langs de leukste wijngaarden komt. Uiteraard kunt u dan wederom wijnproeven. Laat de huurauto dus even staan en kies voor een gezellige wijntour!

Rondreis door Oost-Canada met een huurauto: reserveer vooraf!

Een rondreis door Oost-Canada met een huurauto boeken? Vooraf een auto huren is verstandig. U bent niet alleen verzekerd van een huurauto, maar u kunt de huurauto ook nog eens erg voordelig reserveren. En dat zonder bijkomende kosten. Bekijk direct ons handige overzicht en reserveer uw auto vandaag nog. Betalen kan gemakkelijk per iDEAL. Daarmee kunt u via Huurauto.nl een auto huren zonder creditcard.

10/10 - (1 stemmen)

Plaats een reactie