Een auto huren in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een prachtige vakantiebestemming. Eigenlijk mag een huurauto niet ontbreken tijdens een bezoek aan het prachtige land. Wilt u graag meer weten over de bezienswaardigheden in het land? Lees dit artikel! Ook kunt u direct een auto huren in Zuid-Afrika met behulp van onze handige reserveringssysteem.

Tip vooraf: een auto huren in Zuid-Afrika

Tijdens uw trip naar het land mag een huurauto niet ontbreken. U kunt het land namelijk ontzettend gemakkelijk verkennen per huurauto. Het is bovendien ook nog eens een erg veilige manier van reizen. Parkeren in de verschillende steden is bovendien erg gemakkelijk. Er is altijd wel plek. Via ons handige reserveringssysteem kunt u gemakkelijk en snel een auto huren. U vergelijkt verschillende verhuurders in een handig overzicht. Daarmee bent u altijd verzekerd van de laagste prijs.

Bezienswaardigheden in Zuid-Afrika

Als u alle bezienswaardigheden wilt bekijken, is een auto huren zeker een aanrader. Gaat u verschillende steden in het land bekijken? Dan kunt u eventueel ook kiezen voor een binnenlandse vlucht. U kunt uw huurauto ook ophalen in stad A en weer inleveren in stad B! Een auto huren in Zuid-Afrika is zeker een aanrader, omdat u dan echt alle uithoeken van het land kunt verkennen.

Het Uniegebouw in Pretoria

uniegebouw pretoria

Het Uniegebouw in Pretoria is een erg bijzonder gebouw. Dit is de officiële zetel van de regering van het land. Het gebouw heeft een zeer bijzondere bouwstructuur. Deze is namelijk gebouwd in de vorm van een halve maan. Rondom het Uniegebouw is een grote tuin gevestigd. Hier vindt u talloze inheemse planten. Het is zeker een lust voor het oog.

Voortrekker Monument in Pretoria

Het Voortrekker Monument is een enorm monument, welke is gebouwd ter nagedachtenis van de Voortrekkers. Dit waren de blanke boeren die de republieken hebben opgericht. Dat leidde toen naar de oprichting van de Zuid-Afrikaanse Republiek en de Oranje Vrijstaat. U kunt niet om het monument heen kijken, want deze is namelijk gevestigd op een grote heuvel. Het Voortrekker Monument is daardoor vanuit iedere plek in Pretoria wel te zien.

De markt in Kaapstad

Iedere woensdag- en zaterdagochtend wordt er een grote markt georganiseerd op de Grand Parade. Het is ook erg populair onder toeristen en u kunt er eigenlijk van alles kopen. Vooral als u nog souvenirs wilt kopen, is de markt zeker een aanrader. Daarnaast kunt u ook lekker eten kopen op de markt. Er is ook een speciaal gedeelte voor vis. Hier komt de lokale bevolking vaak. Houd rekening met sterke geuren!

Tafelberg in Kaapstad

tafelberg kaapstad

Een auto huren in Zuid-Afrika is, zoals gezegd, zeker een aanrader. Een van die redenen is dat u met een huurauto gemakkelijk de tafelberg kunt bekijken. De Tafelberg is het symbool van deze stad en is erg prachtig. U kunt uw auto ergens onderaan de berg parkeren. Vervolgens kunt u te de berg te voet beklimmen. Er zijn daarvoor verschillende wandelpaden aangelegd. Bent u geen liefhebber van wandelen of bent u slecht ter been? Geen probleem, want dan kunt u ook gebruikmaken van de kabelbaan. U kunt uw huurauto gemakkelijk parkeren nabij een opstapplaats van de kabelbaan.

Kragga Kamma Game Park in Port Elizabeth

In Port Elizabeth kunt u een prachtig natuurreservaat bezoeken. Ook om deze reden is een auto huren in Zuid-Afrika een absolute aanrader. U kunt het park namelijk met uw huurauto verkennen. Hier treft u talloze Afrikaanse dieren. Hierbij kunt u denken aan de witte neushoorn, zebra’s, giraffen, buffels, jachtluipaarden en meer.

Ga voorbereid op reis: een auto huren in Zuid-Afrika

Het is raadzaam om voorbereid op reis te gaan. Een auto huren in Zuid-Afrika mag zeker niet ontbreken. Het kan ontzettend veel geld schelen als u uw huurauto alvast van tevoren boekt. Via ons handige reserveringssysteem kunt u verschillende autoverhuurders vergelijken. Daarmee weet u zeker dat u altijd de goedkoopste huurauto uitkiest. Controleer goed of u de auto op dezelfde locatie wilt inleveren. Het is bijvoorbeeld vaak ook mogelijk om uw auto op te halen in Kaapstad, maar kunt u deze weer inleveren in bijvoorbeeld Port Elizabeth of Johannesburg. Zodoende kunt u het gehele land gemakkelijk verkennen met de auto zonder enige zorgen.

PS: wilt u uw reis op een unieke manier vastleggen? Lees hier dan over de mobiele app Polarsteps.

6.5/10 - (4 stemmen)

Plaats een reactie