De reisapp XE Currency is ontzettend handig!

Tijdens een vakantie naar Zweden, Denemarken of Polen is het wel zo fijn als u vlug kunt bekijken hoeveel u daadwerkelijk betaalt. Met de reisapp XE Currency is dat echt een fluitje van een cent.

Het is niet altijd even handig: de verschillende valuta’s waar u mee te maken krijgt tijdens een reis. Hoeveel kost iets nou omgerekend in euro’s? Voordat u iets koopt, wilt u dat ongetwijfeld graag weten. De reisapp XE Currency is daarvoor ontzettend handig. U hoeft dus niet meer te hoofdrekenen, want dat gebeurt allemaal automatisch via de app.

Wat kunt u met de app XE Currency?

De app XE Currency is ontzettend handig. Deze app rekent namelijk voor u uit wat het bedrag in euro’s is. U kunt zelfs gemakkelijk een favorietenlijst aanmaken, waarbij u kunt aangeven welke valuta’s u allemaal wilt omrekenen. Als voorbeelden noemde we al de valuta uit Zweden, Denemarken of Polen, maar er zijn natuurlijk nog meer. Ook als u op Curaçao of Aruba bent, is deze app natuurlijk ontzettend handig. Klik simpelweg op de munteenheid van uw vakantieland en u kunt ontzettend snel het bedrag intoetsen. Met slechts een oogopslag staat het omgerekende bedrag voor uw neus!

Daarnaast kunt u ook zoeken naar de actuele wisselkoersen. Deze functie is misschien niet altijd nodig als u op vakantie bent, maar het is natuurlijk wel erg interessant. Vooral vanuit huis is het handig: u kunt dan namelijk bepalen of u euro’s wilt inwisselen in Nederland óf juist op uw vakantiebestemming.

Geen internetverbinding vereist

Voor de app XE Currency is bovendien geen internetverbinding vereist. Bent u in het buitenland en heeft u geen beschikking tot Wi-Fi? Dan maakt dat helemaal niets uit. Heeft u wel verbinding? Dan kan het raadzaam zijn om de app even te vernieuwen. U weet dan namelijk wat de meest recente wisselkoersen zijn. Zo houdt u de app up-to-date.

Gelukkig is de app ook nog eens geheel gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Daarmee is deze handige app beschikbaar voor zowel Android-toestellen als iPhones.

Een auto huren voor uw volgende bestemming?

Wilt u graag een auto huren voor uw volgende bestemming? Verstandige keuze. Gelukkig kunt u ontzettend eenvoudig gebruikmaken van onze handige autovergelijker. Dat werkt bijzonder eenvoudig. U voert simpelweg uw reisdata + bestemming in en op basis daarvan controleert de autovergelijker welke aanbieder het voordeligste is. Zo simpel is het! U kunt uw auto huren zonder creditcard. Dat is wel zo handig.

6/10 - (3 stemmen)

Plaats een reactie