Huurauto zonder creditcard

Wilt u graag een auto huren zonder creditcard? Dan bent u op Huurauto.nl aan het juiste adres. Via onze website kunt u uw reservering gemakkelijk online boeken en betalen per iDEAL. Binnen slechts enkele minuten heeft u uw favoriete huurauto al geboekt!

Eenvoudig een auto huren zonder creditcard

U wilt graag een auto huren, maar u beschikt niet over een creditcard? Over het algemeen kunt u bij de grotere aanbieders niet zonder creditcard een reservering voltooien.

Een auto huren zonder creditcard in Nederland

Vrijwel iedere aanbieder vraagt om een creditcard. Niet iedereen heeft deze echter voorhanden. Veel mensen hebben een dergelijke kaart dan ook niet altijd nodig. Als u niet veel op reis gaat, is een creditcard namelijk vrijwel overbodig. In Nederland kunt u namelijk gemakkelijk uw producten afrekenen met uw bankpas. Bovendien wordt een creditcard ook niet overal geaccepteerd. U heeft deze kaart dan ook echt maar in enkele gevallen nodig: bij het boeken van een hotel, bij het huren van een auto of bijvoorbeeld voor het bestellen van kleding uit het buitenland. Niet iedereen doet dit én om die reden heeft ook niet iedere zo’n dergelijke kaart. Immers betaalt u iedere maand een vast bedrag voor de kaart en als u deze nooit gebruikt, is dat natuurlijk erg zonde.

auto huren zonder creditcard

Een huurauto zonder creditcard in het buitenland

Gaat u daarentegen binnenkort op reis? Dan kunt uiteraard ook een auto huren zonder creditcard in het buitenland. Via het handige reserveringssysteem kunt u namelijk gemakkelijk aangeven wat uw reisbestemming is. Ook bij een ‘buitenlandse boeking’ kunt u uw reservering boeken en voldoen per iDEAL.

Eigen risico voldoen

U kunt natuurlijk uw reservering afronden per iDEAL. Wel is het belangrijk om na te gaan of er ook een borgsom betaald moeten worden.

Kiest u voor het voordeligste pakket van drie sterren? Dan kan een creditcard wel degelijk handig zijn. Het afgeven van contant geld is altijd vervelend. Immers moet u dat hoge bedrag eerst pinnen. Als alles goed is, krijgt u het bedrag terug. Dan staat u daar met contant geld én soms ook nog eens in een vreemde valuta.

Hoe kan ik een auto huren zonder creditcard?

Een auto huren zonder creditcard was nog nooit zo gemakkelijk. Via ons handige reserveringssysteem kunt u gemakkelijk aangeven wat uw ophaal- en afleverlocatie is. Tevens kunt u uw gewenste huurdata aangeven. Op basis daarvan kan het systeem bekijken welke autoverhuurders en welke auto’s er allemaal beschikbaar zijn. Dit duurt slechts enkele seconden.

Filteren op bepaalde autozaken

Zodra u in het volgende scherm terechtkomt, kunt u filteren op verschillende zaken. Helemaal bovenaan in het reserveringssysteem kunt u gemakkelijk aangeven wat voor type auto u wilt. Standaard toont het systeem alle auto’s. Echter kunt u ook nog filteren op small, compact, family & vans, lifestyle & SUV of luxe.

Ook kunt u nog filteren op andere zaken. Zo kunt u onder andere het sterrenaanbod veranderen. Met drie sterren bent u in ieder geval verzekerd van een schade- en diefstalverzekering. Kiest u voor vier sterren? Dan omvat het ook een basisrestitutie van het eigen risico, inclusief voor glas en banden. Indien u kiest voor vijf sterren, kunt u volledig genieten van terugbetaling van het eigen risico. Dit geldt ook voor schade aan het dak en de onderzijde van de huurauto.

Tot slot kunt u nog filteren op prijs en andere autozaken. Zo kunt u onder andere aangeven wat voor opties uw wilt. Wilt u bijvoorbeeld per se airconditioning in de auto? Geef dit dan simpelweg aan in de filters.

Betalen met iDEAL

Heeft u uw geschikte auto gevonden? Dan kunt u nu gemakkelijk een auto huren zonder creditcard. U kunt uw reservering gemakkelijk volledig betalen per iDEAL. Tijdens het afrekenen kunt u ook nog verscheidene opties selecteren. Zo kunt u onder andere een kinderzitje bijboeken. Ook kunt u gps-navigatie bijboeken. Heeft u al uw gegevens ingevoerd? Dan kunt u vervolgens een auto huren zonder creditcard. Betaal gemakkelijk per iDEAL met uw eigen bank. Uw reservering is snel en eenvoudig afgerond.

Creditcard voor de borgsom?

Bij sommige auto’s dient u nog wel een borgsom te voldoen. Dat bedrag kan soms best wel hoog zijn. In sommige gevallen is dat misschien maar 400 euro, maar soms is het bedrag ook veel hoger. Dat kan soms wel oplopen tot 1.500 euro of meer. Als u dan eenmaal uw auto wilt huren, is het natuurlijk niet zo fijn als u 1.500 euro cash moet neerleggen. In dat geval is een creditcard wel erg handig. Immers hoeft u de borg dan niet contant te voldoen. Het wordt in dit geval namelijk gereserveerd op uw creditcard.

Gelukkig heeft u ook de mogelijkheid om het eigen risico af te kopen. Uiteraard betaalt dan wel meer voor uw huurauto.

7.5/10 - (4 stemmen)

geen creditcard nodig voor auto huren

Plaats een reactie