Leg uw reis vast met Polarsteps (app)

Af en toe een foto plaatsen op Facebook óf een berichtje dumpen in de groeps-WhatsApp? Uw reis delen met het thuisfront is natuurlijk ontzettend leuk. Echter biedt Polarsteps een nóg leuker alternatief. Met behulp van deze app kunt u namelijk op een ontzettend leuke manier uw reis delen.

Voeg uw reizen toe aan de app

Gaat u de komende periode weer op reis? Voeg uw reisbestemmingen dan toe aan de app. U kunt dan onder andere alvast zien hoe lang het nog duurt, voordat u op reis gaat. Ook kunt u vrienden uitnodigen om te kijken in de app. Daarmee weten zij ook precies wanneer u op reis gaat.

Leuke statistieken

Met behulp van Polarsteps kunt u op een leuke manier uw reisstatistieken bijhouden. De een zal liever kiezen voor een lange vakantie, terwijl de ander juist kiest voor meerdere korte reisjes. Ook zijn er van die mensen die altijd wel op reis zijn: de digital nomads onder ons. Vooral voor deze mensen is de app ontzettend leuk. U kunt namelijk precies bijhouden hoeveel landen u al heeft bezocht. Ook kunt u vlaggen verzamelen en kunt u bijhouden hoe lang u ergens bent geweest. Op die manier kunt u het thuisfront ook op de hoogte houden van uw reis: op de minuut. Niet alleen leuk, maar ook veilig.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Leg uw reis vast met Polarsteps stad

Foto’s aan de app toevoegen

Met behulp van uw smartphone kunt u natuurlijk ontzettend eenvoudig foto’s maken. De nieuwste smartphones maken gelukkig ook erg kwalitatieve foto’s. Tijdens uw vakantie komt u natuurlijk voldoende bezienswaardigheden tegen die u wel op de foto wilt zetten. Deze kunt u vervolgens uploaden in de app. Op het kaartje is vervolgens ook direct inzichtelijk waar de foto is gemaakt. Dan kunnen de mensen thuis ook echt meegenieten van uw reis, zonder dat zij er daadwerkelijk bij zijn. Ook houdt de app precies bij hoeveel kilometers u aflegt. Het is een soort stappenteller, zoals de iPhones ook al standaard in de smartphone hebben verwerkt onder de standaard app ‘gezondheid’.

Fotoalbum uitprinten

De app is volledig gratis te downloaden voor iOS en Android. Het verdienmodel van Polarsteps is echter de mogelijkheid tot het uitprinten van een fotoalbum. Als u wilt, kunt u uw reis nadien uitprinten. De foto’s per locatie worden zodoende getoond. Het ziet er erg uniek uit en het is ook erg leuk om te bestellen. De kosten vallen gelukkig erg mee.

Hoe ontdek ik het meeste tijdens mijn reis?

Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk plaatsen bezoeken en zoveel mogelijk foto’s kunnen toevoegen in Polarsteps. Hoe ontdekt u nu het meeste tijdens uw reis? Als u een auto huren gaat natuurlijk! Dat geeft ontzettend veel vrijheid en u kunt talloze leuke hotspots bekijken. Via ons handige reserveringssysteem kunt u gemakkelijk diverse autoverhuurders met elkaar vergelijken. Daarmee bent u altijd verzekerd van de goedkoopste huurauto. Bovendien kunt u via ons systeem een auto huren zonder creditcard. Betalen kan namelijk middels de betrouwbare betaalmethode iDEAL. Wel zo handig, indien u niet beschikt over een creditcard.

6.3/10 - (3 stemmen)

1 gedachte over “Leg uw reis vast met Polarsteps (app)”

Plaats een reactie