Met deze app haalt u alles uit uw stedentrip

Een stedentrip is natuurlijk ontzettend leuk. Tijdens uw stedentrip wilt u natuurlijk ook zoveel mogelijk zien. Met behulp van deze app is dat een stukje gemakkelijker geworden!

Time Out

Wilt u echt alles uit uw stedentrip halen? Dan is deze app ontzettend handig. Het betreft de app Time Out, waarbij u alle leuke hotspots, restaurants en events in een oogopslag kunt bekijken. In de app treft u meer dan 30 steden over de gehele wereld en dat is ideaal voor de stedentripper! Deze reisgids heeft u altijd bij de hand met behulp van uw smartphone.

Bezienswaardigheden tijdens uw stedentrip

De app laat precies zien welke leuke bezienswaardigheden er zijn in een stad. Op de startpagina kunt u gemakkelijk switchen tussen verschillende steden. Zo kunt u dus ook erg eenvoudig een stad uitkiezen die u leuk vindt. Ook kunt u uw route zodoende erg gemakkelijk uitstippen. Dat is natuurlijk wel zo handig als u een auto huren wilt.

Wat kunt u allemaal bekijken in de app?

Naast bezienswaardigheden kunt u gelukkig nog veel meer dingen bekijken. Zo kunt u onder andere zoeken naar attracties, restaurants, bar, musea of zelfs naar hotels. Ook kunt u reviews en informatie opzoeken. Daardoor kunt u ook weer gemakkelijker inschatten of dit wel geschikt voor u is. Per wijk of stadsdeel kunt u de leukste plekken bekijken. Dat is natuurlijk vooral handig als u naar een grote stad gaat, zoals bijvoorbeeld Londen.

Favorieten aanmaken

U kunt de verschillende bezienswaardigheden ook markeren als favoriet. Via het menu kunt u al uw favoriete locaties bekijken. Zo weet u zeker dat u deze bezienswaardigheden niet mist.

Tickets kopen

Soms kan het natuurlijk handig zijn om van tevoren alvast tickets te kopen. Ook daar biedt Time Out mogelijkheden voor. Dat is dan ook het verdienmodel van de app, want de app zelf is namelijk gratis te downloaden in zowel de App Store als de Play Store.

Location finder

Verder beschikt de app nog over een location finder. Dat houdt in dat alle locaties zijn gekoppeld aan Google Maps. Dat maakt het navigeren wel zo gemakkelijk in de huurauto.

Alvast een auto huren?

Weet u al wanneer u uw volgende stedentrip wilt plannen? Dan kunt u ook alvast gebruikmaken van de autovergelijker. Met behulp van ons reserveringssysteem kunt u een auto huren zonder creditcard. Als u voorafgaand aan uw stedentrip alvast een auto huurt, kunt u ontzettend veel geld besparen! Geef simpelweg aan wanneer u vertrekt én naar welke bestemming u wilt. Op basis daarvan staat de goedkoopste huurauto altijd bovenaan.

5.5/10 - (2 stemmen)

Plaats een reactie