Leest u de huurvoorwaarden ook altijd door?

Er zijn ontzettend veel mensen die wél een auto huren, maar niet de huurvoorwaarden doorlezen. Toch is het niet geheel onverstandig om de huurvoorwaarden toch even door te lezen. Zo bestaan er onder andere zaken als grensoverschrijding, verzekeringen, maar zijn er natuurlijk ook veel meer dingen waar u op moet letten. Is de tweede bestuurder wel inbegrepen en hoe zit het met eigen risico?

Voorkom onaangename verrassingen

Als u een auto wilt huren, is het belangrijk dat u de huurvoorwaarden doorneemt. Waarom? Omdat u simpelweg onaangename verrassingen wilt voorkomen. Zo is het altijd belangrijk om te controleren hoe u verzekerd bent. Via ons handige vergelijkingssysteem kunt u gelukkig al direct aanvinken welke verzekeringen u wilt. Echter bijvoorbeeld kan de waarborg bijvoorbeeld wel flink verschillen per autoverhuurder. Ook kan een kinderzitje voordeliger zijn bij een andere auto. De huurvoorwaarden doornemen én vergelijken is daarom altijd gewenst.

Huurvoorwaarden vergelijken

Via ons handige vergelijkingssysteem kunt u de huurvoorwaarden gemakkelijk met elkaar vergelijken. Daarvoor kunt u simpelweg op het vergrootglas drukken. Vervolgens staat hier beschreven welke leeftijdsregels er gelden, wat de waarborgrichtlijnen zijn en welke documenten u allemaal nodig heeft als u de huurauto wilt ophalen. Ook zaken als brandstofregeling en aanvullende verzekeringen worden vermeld in de huurvoorwaarden. In de eerste alinea spraken we al over de grensoverschrijding. Ook dit wordt vermeld in de voorwaarden.

Maak direct de beste keuze

Wilt u graag een kwalitatieve auto huren? Dan kunt u uiteraard gebruikmaken van onze handige autovergelijker. U kunt hierbij altijd zelf aangeven wat voor u belangrijk is. Waar wilt u uw auto ophalen en waar wilt u deze inleveren? En op welke data wilt u uw auto huren? U kunt uw voorkeuren gemakkelijk opgeven. Op basis van uw voorkeuren kunt u vervolgens eenvoudig online een auto huren. Overigens kunt u via onze website een auto huren zonder creditcard. U rondt uw bestelling dus gemakkelijk af met iDEAL.

8.5/10 - (6 stemmen)

Plaats een reactie