Op vakantie met een huurauto? Leer de taal met Duolingo

Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk alleen maar genieten van de mooie natuur, het mooie weer én als het even kan lekker zorgeloos rondrijden in een huurauto. Natuurlijk is het dan ook fijn als u enkele woorden kent van de lokale taal, zodat u iets kunt bestellen op het terras. Spreekt u de taal van uw vakantieland echter niet? Geen nood, want daarvoor kunt u namelijk een handige app downloaden: Duolingo.

Download Duolingo

Duolingo is een ontzettend handige taalapp die u geheel gratis kunt downloaden in de App Store en Play Store. Het is natuurlijk altijd handig om daarvoor een app te hebben, want u heeft uw smartphone immers altijd bij de hand. Als u even aan het ontspannen bent tijdens uw reis, kunt u natuurlijk altijd uw smartphone erbij pakken. Genoeg tijd om even een aantal zinnetjes van de taal te leren.

Lezen, luisteren en schrijven

De app leert u niet alleen woordjes en zinnetjes, maar ook kunt u leren lezen, luisteren en schrijven. Daarnaast leert u ook over de grammatica, werkwoorden, voorwerpen en kleuren. Het is daarmee ook echt een allround app waar u veel van kunt leren.

Ontzettend veel talen

Er zijn ontzettend veel talen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u de taal onder andere instellen op Frans, Spaans, Duits, Chinees, Japans, Italiaans, Zweeds, Russisch, Turks, Grieks óf meer. Daarmee zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden.

Gemakkelijke indeling

Duolingo is ontzettend gemakkelijk ingedeeld in drie verschillende tabbladen: Learn, Clubs en Shop. Het eerste tabblad is natuurlijk het belangrijkste: hier kunt u immers de talen leren. In de club kunt u ook met anderen leren. Daarmee kunt u elkaar ook een beetje aanmoedigen om het vol te blijven houden. Iedere les duurt slechts enkele minuten en dat maakt het ook eenvoudig. Zo leert u het ook snel in de praktijk toe te passen.

App downloaden

Download de app voor iOS (opent in een nieuw venster)

Download de app voor Android (opent in een nieuw venster)

Waar gaat uw volgende reis naar toe?

Weet u al waar u uw volgende vakantie naartoe gaat? Waar u ook heen reist: het is altijd raadzaam om van tevoren een huurauto te reserveren. Als u op locatie een auto huren gaat, bent u negen van de tien keer duurder uit. Bekijk daarom ons overzicht van autoverhuurders of maak direct gebruik van de handige autovergelijker!

10/10 - (1 stemmen)

Plaats een reactie