Persoonlijke eigendommen die men vaak vergeet in de huurauto

Boekt u weer een leuke stedentrip of een (korte) vakantie? Dan kan het zijn dat u een aantal artikelen laat liggen in de auto. Vaak laten mensen per abuis persoonlijke eigendommen achter in de auto. Welke dat precies zijn, leest u in dit artikel!

Vakantie!

Als we denken aan vakantie, denken we aan veel rust en blijheid. Tijdens uw vakantie hoeft u helemaal niets te doen en kunt u uw werk even achter u laten. Echter zijn er wel een aantal zaken waar u aan moet denken. Welke route ga ik met de huurauto rijden? En welke spullen moet ik eigenlijk allemaal mee? En wat moet ik nou niet vergeten op mijn vakantie?

Persoonlijke eigendommen

Soms vergeet men persoonlijke eigendommen überhaupt al op de heenreis. Andersom gebeurt het natuurlijk ook: de zonnebril is achtergelaten in de huurauto! Of misschien zelfs de stekkertjes die u dit keer achterlaat. Hieronder volgt het lijstje van de meest vergeten artikelen.

De zonnebril

De zonnebril is een zo’n typisch item dat veel mensen vaak vergeten in de huurauto. Men laat deze vaak liggen in dashboardkastje of in het zijvakje van de deur. Als u eenmaal in het vliegtuig zit, denkt u er vaak pas aan. Dan is het vaak al te laat. Onze tip? Berg uw zonnebril op in de tas als u deze niet gebruikt.

Kabels

Opladers en kabels van apparatuur worden ook vaak vergeten. Een snoertje ziet u natuurlijk ook snel over het hoofd, maar het is natuurlijk toch vervelend om dit te laten liggen. Ook dit kunt u direct opbergen als uw smartphone vol is. De kabels van uw camera kunt u opbergen in de cameratas.

Camera

Bent u de camera zelf vergeten? Oei, dat is natuurlijk wel erg vervelend. Daar staan immers alle leuke foto’s op. Ook hiervoor is een extra controle niet onbelangrijk. Zorg er daarom voor dat u hier echt om denkt. Controleer de auto dubbel als u een camera bij u heeft op reis.

Kinderknuffels?

Bent u met kinderen op reis? Dan moet u er ook echt om denken dat er geen knuffels achtergelaten worden. Spenen en knuffeldoekjes blijven ook maar al te vaak liggen. Vooral kinderen denken hier minder snel aan. Controleer de zitjes achterin dus goed.

Iets vergeten? Wat nu?

Beent u persoonlijke eigendommen vergeten in de huurauto? Dan is het belangrijk dat u contact opneemt met de autoverhuurder. Houd er rekening mee dat sommige autoverhuurders kosten in rekening brengen voor het verzenden van persoonlijke eigendommen.

Een auto huren?

Wilt u graag een auto huren voor uw volgende reis? Dan kunt u gebruikmaken van onze handige autovergelijker. Op basis van uw reisdata en bestemming berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste huurauto staat altijd bovenaan.

10/10 - (1 stemmen)

Plaats een reactie