Met een huurauto door Kroatië

Kroatië is een vrij unieke bestemming in Europa. Het land is inmiddels ook al erg populair geworden on toeristen. De indrukwekkende kustlijnen, de prachtige historie en de verscheidene eilandjes maken het een erg leuke bestemming. Wilt u graag reizen naar Kroatië én wilt u echt alles zien? Dan mag een huurauto niet ontbreken.

Reserveer uw huurauto op tijd

Het is belangrijk dat u uw huurauto op tijd reserveert. Daarmee kunt u namelijk ontzettend veel geld besparen. Zo weet u ook zeker dat u nooit te veel betaald. Gelukkig kunt u gebruikmaken van onze handige autovergelijker! Daarmee kunt u uw huurauto direct online reserveren.

Romeins verleden

kroatie

Kroatië heeft een Romeins verleden en daarmee zijn er dus ook verscheidene bezienswaardigheden die u kunt bekijken. Zo kunt u onder andere een kijkje nemen bij het amfitheater van Pula. Vroeger konden hier maar liefst 23.000 toeschouwers naar binnen. Hier kwam men kijken naar gevechten tussen gladiatoren. Het gebouw is 155 meter groot en vooral de buitenkant verkeert nog in goede staat.

Truffels

Tijdens uw vakantie in Kroatië kunt u truffels zoeken! Er is namelijk een truffelhuis Karlic Tartufi en deze is echt razend populair. U leert hier van alles over truffels en uiteraard kunt u deze zelf ook proeven. Met een gids kunt u zelf ook truffels in het bos zoeken. Daarvoor worden honden meegenomen. Bij iedere vondst krijgt een hond een snoepje.

Plitvice Nationaal Park

plitvice kroatië

Het Plitvice Nationaal Park is een prachtig natuurpark. Hier zijn maar liefst 92 watervallen en 16 meren. Het uitzicht is echt prachtig. Helaas mag u hier niet zwemmen, maar u kunt wel langs de prachtige meren wandelen. Het park is zonder twijfel een van de populairste bezienswaardigheden van het land. Wilt u graag vroeg in het park aanwezig zijn? Dan kunt u overnachten in het plaatsje Rakovica. Dit ligt op zo’n tien kilometer afstand van dit prachtige park.

Konoba’s eten!

Als u in Kroatië bent, moet u natuurlijk ook genieten van het lokale eten. Gelukkig kunt u een konoba eten. Dit is een kleine taverne van aardappel, meel en ei en is een typisch Mediterraans gerecht. Vaak wordt deze lekkernij gecombineerd met heerlijke groenten en/of met ham. Ook visliefhebbers kunnen terecht in het land.

Fan van Game of Thrones?

Bent u een liefhebber van de serie Game of Thrones? Dan kunt u de een aantal prachtige locaties bezoeken. Verscheidene scenes zijn namelijk opgenomen in Kroatië.

Een auto huren?

Wilt u graag naar Kroatië reizen? Dan kunt u het land gemakkelijk per vliegtuig naar het land reizen. Op de luchthaven kunt u gemakkelijk een auto huren. Het is raadzaam dat u uw huurauto van tevoren alvast reserveert. Daarmee kunt u namelijk ontzettend veel geld besparen. Via ons handige reserveringssysteem kunt u een auto huren zonder creditcard.

10/10 - (1 stemmen)

Plaats een reactie