Een roadtrip met uw geliefde of met vrienden?

Een roadtrip met uw geliefde: misschien is het wel het meest romantische wat u kunt doen. Samen een leuke tour maken, de zonsondergang of zonsopgang bekijken en wellicht ergens kamperen. Daar gaat toch niets boven? Mits u natuurlijk liever met vrienden gaat, maar toch blijkt dat minder populair. In dit artikel vertellen we u daar graag meer over.

De meeste populaire bestemmingen voor stellen

Er zijn verscheidene landen die veelvuldig worden bezocht door stellen. Zo kunt u onder op reis naar Griekenland, Italië, Spanje, Portugal of misschien zelfs de Verenigde Staten. Al enkele jaren zijn deze landen erg populair onder stellen. En dat is natuurlijk niet voor niets, want het is toch ontzettend leuk om een roadtrip met uw geliefde te boeken over de Griekse eilanden? Griekenland is dan ook direct het meeste populair land uit het lijstje.

Toch liever met vrienden?

Naast stellen, kiezen ook veel vriendengroepen ervoor om samen een roadtrip te boeken. Deze bestemmingen zijn echter veel verschillender. Hierbij hoeft het niet per se een romantisch eiland te zijn: feestbestemmingen zijn namelijk vaak populairder. Ook Griekenland mag echter terugkomen in dit lijstje: Kreta is een populaire bestemming. Opvallend gezien maken Belgen echter liever een roadtrip dan Nederlanders.

Een auto huren voor uw volgende reis?

Wilt u graag een roadtrip met uw geliefde boeken? Of juist met vrienden? Dan kunt u een auto huren via ons handige vergelijkingssysteem. Op basis van uw reisbestemming en reisdata staat de goedkoopste huurauto altijd bovenaan. U kunt erg eenvoudig gebruikmaken van de handige filters, zodat u zodoende altijd de beste huurauto vindt. Gaan er meerdere personen rijden in de huurauto? Zorg er dan voor dat er een extra bestuurder inbegrepen is bij de huurprijs.

PS: wilt u inspiratie op doen voor uw volgende reisbestemming? Bekijk ons overzicht van reizen. In het overzicht hebben we verschillende blogs geplaatst met de leukste roadtrips.

6/10 - (3 stemmen)

Plaats een reactie