Een digitaal dagboek maken op reis? Download deze app

Als u op reis gaat, zult u voldoende leuke dingen beleven. Of u nu aan het strand ligt, leuke bezienswaardigheden bekijkt of een tocht door de natuur maakt – u wilt dit over drie jaar toch nog steeds kunnen herinneren? Dat kan al met behulp van foto’s, maar wat als u ook alles kunt omschrijven in een handige app? Met behulp van de app Journi kunt u gemakkelijk een digitaal dagboek maken!

Een reisverslag met foto’s

Vanaf nu kunt u gemakkelijk een digitaal dagboek maken. Hierbij kunt u niet alleen uw reis beschrijven, maar kunt u ook foto’s toevoegen. U kunt namelijk gemakkelijk een reisverslag maken. Daar heeft u enkele jaren van nu nog steeds ontzettend veel plezier van. Met behulp van de app Journi kunt u eenvoudig een reisverslag maken. Het is natuurlijk hartstikke leuk om dat later nog weer eens te bekijken. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Gemakkelijk in gebruik

De app Journi is ontzettend gemakkelijk in gebruik. U kunt namelijk een beginscherm maken en op basis daarvan kunt u gemakkelijk uw digitale dagboek samenstellen. Zo kunt u dit indelen in categorieën. Gaat u op reis met uw huurauto? Dan kunt u kiezen voor het thema ‘reizen’. Vervolgens kunt u simpelweg foto’s toevoegen en daarbij een verslagje typen.

De app beschikt over verschillende leuke features:

  • U kunt locaties aanmaken;
  • Het aantal Journi’s dat u kunt aanmaken is onbeperkt;
  • U kunt ook relevante informatie toevoegen (zoals bijvoorbeeld uw vluchtgegevens);
  • U kunt uw Journi delen met vrienden en familie;
  • Optioneel kunt u ook verhalen van andere reizigers lezen.

Klaar voor uw volgende reis?

Wilt u graag een digitaal dagboek bijhouden voor uw volgende reis? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om zoveel mogelijk te zien tijdens uw volgende reis. Uiteraard is een huurauto daarvoor ontzettend geschikt. U kunt gemakkelijk een auto huren via ons handige vergelijkingssysteem. Voer simpelweg uw reisbestemming en reisdata in en op basis daarvan berekent de autovergelijker welke aanbieder het voordeligste is.

5.5/10 - (2 stemmen)

Plaats een reactie