De drie mooiste stranden van Kreta

Griekenland is een ontzettend populair vakantieland. Ieder jaar gaan er weer veel Nederlanders naar het Zuid-Europese land. Kreta is het grootste eiland en hier bevinden zich talloze stranden. Wat zijn nu de drie mooiste stranden van Kreta? U leest het in dit artikel.

Palmenstrand van Vai

Het palmenstrand van Vai is wellicht wel het meest bijzondere strand van het eiland. Het palmenbos ligt nabij het strand en ook op het strand staan nog enkele palmbomen. Dat zorgt voor een erg unieke sfeer. Op het strand staan talloze bedjes en parasols welke u kunt huren. Uw huurauto kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats. Het laatste stukje kunt u naar het strand lopen. Het water is azuurblauw en het strand is parelwit. Gaat u binnenkort op reis naar Kreta? Dan moet u dit strand absoluut gezien hebben.

Preveli Beach

Preveli Beach is een prachtig strand. Uw huurauto kunt u kwijt nabij het strand, maar vanaf daar is het nog best wel een stukje lopen. Gelukkig komt u tussendoor ontzettend veel prachtige natuur tegen. De tocht is het dus zeker waard. Als u eenmaal op het strand aankomt, snapt u wel waarom dit strand behoort tot een van de drie mooiste stranden van Kreta. Het water is namelijk prachtig turquoise gekleurd en het strand is parelwit. Ook de omgeving is erg prachtig. U heeft namelijk ook uitzicht op prachtige bergen.

Balos Beach

We sluiten de top drie mooiste stranden van Kreta af met Balos Beach. Volgens velen is dit het mooiste strand van het eiland. Het strandje ligt in een komvormige baai en dat ziet er erg bijzonder uit. Het water is kraakhelder en het strand ziet er verzorgd uit. U kunt hier alleen al wel heen om hier prachtige foto’s te maken. Het strandje is per boot te bereiken vanaf de haven van Kissamos. Trek er daarom ook gerust een dagje vooruit.

Auto huren?

Wilt u een van de drie mooiste stranden van Kreta bekijken? Of misschien zelfs meerdere? Dan is het raadzaam om een huurauto te reserveren. Gelukkig kunt u eenvoudig een auto huren via onze website. Onze autovergelijker vergelijkt alle beschikbare autoverhuurders op Kreta. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt! Geef simpelweg uw reisdata en reisbestemming aan en het vergelijkingssysteem toont de goedkoopste huurauto bovenaan. Zo eenvoudig werkt het.

Plaats een reactie