Auto huren zonder creditcard

Wilt u graag een auto huren zonder creditcard? Dan bent u op Huurauto.nl aan het juiste adres. Via onze website kunt u uw reservering gemakkelijk online boeken en betalen per iDEAL. Binnen slechts enkele minuten heeft u uw favoriete huurauto al geboekt!

Ga naar Sunny Cars om een auto te huren zonder creditcard

Eenvoudig een auto huren zonder creditcard

U wilt graag een auto huren, maar u beschikt niet over een creditcard? Dan hebben wij goed nieuws! U kunt via Huurauto.nl namelijk eenvoudig een auto huren zonder creditcard. Over het algemeen kunt u bij de grotere aanbieders niet zonder creditcard een reservering voltooien. Gelukkig is dat op onze website wel het geval. Uw reservering rondt u namelijk eenvoudig af per iDEAL.

Een auto huren zonder creditcard in Nederland

Vrijwel iedere aanbieder vraagt om een creditcard. Niet iedereen heeft deze echter voorhanden. Veel mensen hebben een dergelijke kaart dan ook niet altijd nodig. Als u niet veel op reis gaat, is een creditcard namelijk vrijwel overbodig. In Nederland kunt u namelijk gemakkelijk uw producten afrekenen met uw bankpas. Bovendien wordt een creditcard ook niet overal geaccepteerd. U heeft deze kaart dan ook echt maar in enkele gevallen nodig: bij het boeken van een hotel, bij het huren van een auto of bijvoorbeeld voor het bestellen van kleding uit het buitenland. Niet iedereen doet dit én om die reden heeft ook niet iedere zo’n dergelijke kaart. Immers betaalt u iedere maand een vast bedrag voor de kaart en als u deze nooit gebruikt, is dat natuurlijk erg zonde.

Gelukkig kunt u daarom via onze website een auto huren zonder creditcard in Nederland. U kunt uw reservering namelijk gemakkelijk voldoen per iDEAL. Dat is een betrouwbare methode van betalen, welke door iedere bank in Nederland wordt geaccepteerd. Wel zo gemakkelijk!

auto huren zonder creditcard

Een auto huren zonder creditcard in het buitenland

Gaat u daarentegen binnenkort op reis? Dan kunt uiteraard ook een auto huren zonder creditcard in het buitenland. Via het handige reserveringssysteem kunt u namelijk gemakkelijk aangeven wat uw reisbestemming is. Ook bij een ‘buitenlandse boeking’ kunt u uw reservering boeken en voldoen per iDEAL.

Eigen risico voldoen

U kunt natuurlijk uw reservering afronden per iDEAL. Wel is het belangrijk om na te gaan of er ook een borgsom betaald moeten worden. Bij het goedkoopste pakket van drie sterren betaalt u namelijk vrijwel altijd een borgsom. Als u uw pakket echter upgrade naar een duurder pakket van vijf sterren, kunt u uw eigen risico afkopen. Dat heeft als voordeel dat u dan geen contant geld hoeft te betalen op de locatie waar u uw huurauto gaat ophalen.

Kiest u voor het voordeligste pakket van drie sterren? Dan kan een creditcard wel degelijk handig zijn. Het afgeven van contant geld is altijd vervelend. Immers moet u dat hoge bedrag eerst pinnen. Als alles goed is, krijgt u het bedrag terug. Dan staat u daar met contant geld én soms ook nog eens in een vreemde valuta.

Hoe kan ik een auto huren zonder creditcard?

Een auto huren zonder creditcard was nog nooit zo gemakkelijk. Via ons handige reserveringssysteem kunt u gemakkelijk aangeven wat uw ophaal- en afleverlocatie is. Tevens kunt u uw gewenste huurdata aangeven. Op basis daarvan kan het systeem bekijken welke autoverhuurders en welke auto’s er allemaal beschikbaar zijn. Dit duurt slechts enkele seconden.

Filteren op bepaalde autozaken

Zodra u in het volgende scherm terechtkomt, kunt u filteren op verschillende zaken. Helemaal bovenaan in het reserveringssysteem kunt u gemakkelijk aangeven wat voor type auto u wilt. Standaard toont het systeem alle auto’s. Echter kunt u ook nog filteren op small, compact, family & vans, lifestyle & SUV of luxe.

Ook kunt u nog filteren op andere zaken. Zo kunt u onder andere het sterrenaanbod veranderen. Met drie sterren bent u in ieder geval verzekerd van een schade- en diefstalverzekering. Kiest u voor vier sterren? Dan omvat het ook een basisrestitutie van het eigen risico, inclusief voor glas en banden. Indien u kiest voor vijf sterren, kunt u volledig genieten van terugbetaling van het eigen risico. Dit geldt ook voor schade aan het dak en de onderzijde van de huurauto.

Tot slot kunt u nog filteren op prijs en andere autozaken. Zo kunt u onder andere aangeven wat voor opties uw wilt. Wilt u bijvoorbeeld per se airconditioning in de auto? Geef dit dan simpelweg aan in de filters.

Betalen met iDEAL

Heeft u uw geschikte auto gevonden? Dan kunt u nu gemakkelijk een auto huren zonder creditcard. U kunt uw reservering gemakkelijk volledig betalen per iDEAL. Tijdens het afrekenen kunt u ook nog verscheidene opties selecteren. Zo kunt u onder andere een kinderzitje bijboeken. Ook kunt u gps-navigatie bijboeken. Heeft u al uw gegevens ingevoerd? Dan kunt u vervolgens een auto huren zonder creditcard. Betaal gemakkelijk per iDEAL met uw eigen bank. Uw reservering is snel en eenvoudig afgerond.

Creditcard voor de borgsom?

Bij sommige auto’s dient u nog wel een borgsom te voldoen. Dat bedrag kan soms best wel hoog zijn. In sommige gevallen is dat misschien maar 400 euro, maar soms is het bedrag ook veel hoger. Dat kan soms wel oplopen tot 1.500 euro of meer. Als u dan eenmaal uw auto wilt huren, is het natuurlijk niet zo fijn als u 1.500 euro cash moet neerleggen. In dat geval is een creditcard wel erg handig. Immers hoeft u de borg dan niet contant te voldoen. Het wordt in dit geval namelijk gereserveerd op uw creditcard.

Gelukkig heeft u ook de mogelijkheid om het eigen risico af te kopen. Uiteraard betaalt dan wel meer voor uw huurauto, maar dan kunt u ook gemakkelijk een auto huren zonder creditcard. Immers hoeft u geen borg te betalen en hoeft u daardoor ook geen cash geld achterlaten bij de autoverhuurder op locatie. Daar kunt u gemakkelijk op filteren bij de beschikbare filters. In principe is dit altijd het vijfsterrenpakket.

geen creditcard nodig voor auto huren

Geen creditcard? Een prepaid kaart is ook een optie

Tegenwoordig heeft u ook de mogelijkheid om een prepaid creditcard af te nemen. Hier geldt namelijk ook geen BKR-toetsing. U bepaalt zelf welke kaart u aanschaft en waar u uw geld op stort. Zo kunt u de kosten gemakkelijk bijhouden. Het voordeel daarvan is weer dat u ook kunt kiezen voor een goedkoop pakket. U hoeft niet per se het dure vijfsterrenpakket te kiezen.

Auto huren zonder creditcard: waar moet ik op letten?

Gaat u binnenkort op reis en gaat u een auto huren? Dan is het belangrijk dat u let op bepaalde zaken. Het is belangrijk om te letten op de volgende zaken:

  • Is er een minimale en maximale leeftijdsgrens? Vaak dient u namelijk tussen de 25 en 70 jaar te zijn;
  • Hoe lang dient u in het bezit te zijn van uw rijbewijs?;
  • Is er een internationaal rijbewijs nodig?;
  • Welk type auto past bij mij?;
  • Wat is de conditie van de auto als u deze ophaalt? Maak eventueel foto’s van schade op de auto.

Hulp nodig uw keuze?

Wilt u graag een auto huren zonder creditcard, maar heeft u toch nog enigszins hulp nodig bij uw keuze? Dan helpen wij u uiteraard graag. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur (Nederlandse tijd). U kunt echter op ieder moment van de dag uw vraag naar ons toesturen via het contactformulier op onze contactpagina.

8.4/10 - (100 stemmen)

3 gedachten over “Auto huren zonder creditcard”

Plaats een reactie